Lördagen i korthet

Jag hade vila från träningen även i lördags. Vi hade mycket som stod på agendan som det var. Efter en mysig frukost åkte vi iväg hela familjen till Barnskospecialisten där vi köpte ett varsitt par vinterstövlar till barnen. Till Filippa hade vi redan köpt ett par rejäla Sorel-kängor. Jag och Mattias har också ett varsitt par sådana, men de är ganska stora och klumpiga och när det inte ligger mycket snö på marken så behöver hon (och även vi) ett par lättare skor. Till Gustaf blev det dessa, och dessa till Filippa. Dyra som tusan, men förhoppningsvis värda pengarna. Vi har kört med Viking nästan varje vinter till Filippa så vi vet att de är bra!

Gustaf vägrar konsekvent att sätta på sig nya kläder och ville inte alls pröva några vinterstövlar. Men med lite godismuta så gick det strålande att mäta fötterna och att pröva olika skor. När barnen var klara fick de extra belöning i form av mer godis. Vi gick till en mataffär i närheten där de själva fick plocka ihop varsin lördagsgodispåse.

Sen åkte vi vidare och köpte högtalare till den nyinköpta mediaspelaren i sovrummet.

Lunchen intogs på Max!! Min favoritsnabbmatskedja alla kategorier! Sååå gott!

Min syster och två av hennes fyra barn kom över med fika till oss efter lunchen. Egentligen skulle vi fikat hemma hos dom men hennes man var sjuk. Vi fick jättegod kladdkaka och grädde. Själva bjöd vi på småkakor, te, kaffe och saft.

Middag åt vi hemma hos mamma. Det blev fläskfilé i gräddsås med trattkantareller och bröd och sallad till detta. Till efterrätt äppelpaj och vaniljsås. Allt mycket smaskigt!

Så det blev mycket godsaker denna dag, men det är jag värd!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *