Sponsrad Video: Finnair & Jultomtens hemlighet

Tiden går så snabbt. 14 dagar kvar till jul. Hur ska man hinna allt?! Jag har knappt kommit igång med inköpet av julklappar. Jag har inte ens bestämt vad jag ska köpa till folk. Så här blir det varje år. Man står där i sista minuten med paniken i bröstet. Men allt ordnar sig. Bara att ta ett djupt andetag, dra upp ärmarna och sätta igång med det nödvändigaste. Jag kanske skulle börja med att lista ner vad jag måste göra och vad jag måste köpa. Det är en bra början i alla fall.

Frågan om vi ska ha tomte eller inte på julafton kommer upp varje år. Mina barn är nu 7 och 10 år och tror självklart (?!) inte på tomten längre. Att det är någon som klär ut sig (ofta deras pappa) vet de mycket väl. Men vi tycker allihopa att det är något speciellt med att tomten kommer på besök och lämnar ett par klappar. Det känns liksom mer jul över det hela och bidrar med lite extra stämning!

Om nu tomten finns på riktigt, hinner han verkligen dela ut klappar till alla barn över hela världen? Flyger renarna tillräckligt snabbt eller tar han flyget istället?

Detta är ett sponsrat inlägg

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *