Sponsrad Video: Watch-o-Meter – Samsung Curved TV

Kollar du mycket på tv? Jag kollar egentligen inte mycket alls. Det blir max 1-1,5 timme per kväll på vardagarna, lite mer på helgerna. Livet är fullt av så mycket måsten och andra saker man hellre gör. Men det är ändå skönt att slå sig ner i soffan vid 21-tiden, ta sig en god kvällsfika och kolla på något bra och intressant.

Jag och Mattias kollar mycket på serier och dokumentärer, film är ett stort intresse men det hinns mest med på helgerna. Det finns oerhört många bra serier vi följer, som Suits, Game of Thrones, Homeland, House of cards, Blacklist, Orange is the new black, Downton Abbey, Greys Anatomy etc. Sedan har vi en hel del serier som slutat gå som Sons of Anarchy, Breaking bad, Doctor House, The killing, etc. I helgen som var betade vi av samtliga avsnitt av Marco Polo som precis haft premiär på Netflix. Den måste ni se – riktigt bra! Hoppas det kommer en säsong 2.

Det är verkligen lätt att bli uppslukad av en serie. Man blir fast!

Detta är ett sponsrat inlägg.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *