Stugsemester på Åland

Förra året hade jag och familjen en minisemester på Åland. En helt fantastisk minisemester där vi åt så mycket gott, såg och gjorde så mycket kul! Några av höjdpunkterna var fiskebåten Fiskelyckan där vi fick både gäddnapp och älgspotting, underbara plåtbröd på Pub Niska nere i sjökvarteret, lek och bus på Smart ParkÅlands sjöfartsmuseum med S/V Pommern, åländsk lunch deluxe på Smakbyn, unik djurupplevelse på Käringsunds viltsafari, lek på det enorma Leklandet och ölprovning och middag på Pub Stallhagen. Vi fick verkligen mersmak och att återvända var för oss en självklarhet. I år har vi bokat in en veckas stugsemester på Åland.

En rolig dag på Smart Park.

En rolig dag på Smart Park.

Stugan vi ska bo i ligger i Kråkskärs fritidsområde. Det verkar jättemysigt! Vi har även hyrt en motorbåt som vi kan ha för att åka ut på böljan blå. Perfekt för de i familjen som älskar att fiska. Vi tänkte också hyra cyklar att ha under veckan. Det är många som åker till Åland på cykelsemester då avstånden är korta, naturen omväxlande och havet alltid nära. Utflykter vi planerar är tex båtutflykt till Sälskär, dryckesprovning på Smakbyn och troligen återvänder vi både till Smart Park och Käringsunds viltsafari.

Behöver jag säga att hela familjen längtar?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *