Ta vara på de små stunderna

Ta vara på de små stunderna
Ta vara på de små stunderna

Det gäller att ta vara på de små stunderna i livet och göra dom till något stort och betydelsefullt. Som de uteluncher jag och familjen har tagit i samband med att sonen har innebandymatch vid lunchtid. Det är alltid 45 minuter samling/uppvärmning innan match och då passar vi på att äta medhavd lunch. Vi har hemmamatcher i Kallhäll som ligger nära där vi bor och då tar vi med lunchen och sätter oss vid Kallhällsbadet. Så mysigt att vara vid vattnet och njuta av sol, värme (?!), vatten och sällskap. Det behöver inte vara svårare än så. Hur mysigt som helst och sätter guldkant på tillvaron!

En perfekt dag för utelunch!
En perfekt dag för utelunch!

Vad gäller tips på mat kan det vara allt från varmkorv med bröd, färdiga matlådor (med hemgjort mat eller köpta) som värms innan avfärd och förvaras i folie och väska för att hålla värmen eller ett libabröd eller tacobröd fylld med någon god smaskig röra.

De här stunderna gör gott för både kropp och själ!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.