Kittad för våren

Kittad för våren
Kittad för våren

(produktprov, ej betalt samarbete) På söndag ställer vi om klockorna till sommartid. Sommartid -> vi sätter fram grillen och ställer fram klockan. De senaste två veckorna har vädret i Stockholm varit helt underbart, sol och runt 10-15 grader. Våren är här!!! Nu är det dags att bli kittad för våren. Själv fick jag hem det senaste i sortimentet från Winqs sports, ett par fantastiskt sköna shorts. Perfekt komplement till den sköna tröjan jag fick hem för ett tag sedan.

Älskar mina kläder från Winqs sports!
Älskar mina kläder från Winqs sports!

Shortsen (och tröjan) är så sköna, följsamma och snygga! Nu längtar jag verkligen efter att ta en löptur utomhus med dessa. Dock är det fortfarande lite för kallt, framför allt för mig som nästan alltid springer på morgonen. Men det kommer, snart!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *