Galapremiären av Max Original-serien Lust

Galapremiären av Max Original-serien Lust!
Galapremiären av Max Original-serien Lust!

Igår var jag och Filippa (min 17-åriga dotter) på galapremiären av HBO Max Original-serien Lust! Det var länge sedan jag var på en galapremiär (var inbjuden till galapremiären av Lamm förra veckan men fick förhinder) så det var kul att komma ut, mingla, äta och dricka gott. Det var nog inte bara jag som saknat detta, Rigoletto var helt knökfullt av kändisar av olika sort. Inte en plats fanns kvar. Vissa fick till och med sitta på golvet.

I foajén stod massa godsaker uppdukade!
I foajén stod massa godsaker uppdukade!
Man behövde inte gå hungrig från bion direkt!remiären direkt!
Man behövde inte gå hungrig från bion direkt!

Innan filmen började bjöds i foajén på riktigt gott bubbel tillsammans med specialkomponerade tilltugg i form av laxfyllda tunnbrödsnittar, skagenrörasliders, sötpotatisbowls, chokladmousse, kärleksmums och stora fruktfat. Så gott! Men för en popcornälskare som jag fanns självklart höjdpunkten i form av popcorn och dricka vid respektive plats i biosalongen.

Knökfullt i salongen!
Knökfullt i salongen!
Alla bjöds också på popcorn och dricka!
Alla bjöds också på popcorn och dricka!

Under kvällen visades exklusivt de första fyra avsnitten av serien. Sofia Helin, Anja Lundqvist, Julia Dufvenius och Elin Klinga spelar huvudrollerna i ”Lust”. På rollistan finns även, bland andra, Johan Widerberg, Daniel Bejarano, Björn Bengtsson, Jonas Malmsjö och Magnus Roosmann. 

Serien bjuder på mycket könsord och sexuella aktiviteter och anspelningar men med humor och faktiskt en allvarlig underton. Mycket sevärd! Vi längtar redan efter att se de återstående avsnitten.

Stort tack HBO Max för en mycket trevlig kväll!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *