TÄVLING – vinn biobiljetter till biofilmen Rush

Innan vi fick barn brukade jag och Mattias ofta ägna våra söndagar till att kolla på Formel 1 på tv. Man var så där lite lagom seg dagen efter en utekväll med gemensamma kompisarna och satt i soffan hemma med en varsin pizza och cola och tog igen sig. Ofta somnade vi båda – finns nästan inget mer sövande än ljudet av Formel 1-bilar som åker runt runt. Många varv åker de också och ett lopp tar några timmar. Men jag lärde mig mycket av att kolla ofta och hängde med bra i sporten.

Den 4 oktober har filmen Rush premiär på bio. Rush skildrar Formel 1’s glamourösa guldålder och den sanna historien om två av världens största rivaler, nämligen den karismatiska och våghalsiga playboyen James Hunt och den briljante perfektionisten Niki Lauda. Man får följa de två karaktärerna, såväl på banan som i deras privatliv. Deras legendariska sammandrabbningar under Grand Prix, där de pressar sig själva tillbristningsgränsen, där det inte finns någon genväg till seger och inget utrymme för misstag. Om du gör ett misstag, dör du. I rollerna ser vi Chris Hemsworth, Daniel Brühl och Olivia Wilde.

Det här är en film jag verkligen vill och ska se. Även du har chansen att få se Rush på bio. Två lyckliga vinner två biljetter vardera till denna film. Det du behöver göra för att ha chans att vinna är att i en kommentar till detta inlägg berätta om vilken sport du helst ser på tv och även motivera varför just du ska vinna biobiljetter till denna film. Sedan ska du gilla Noble Entertainment på Facebook och dela detta inlägg på din Facebook-sida eller länka till den på din blogg. Tävlingen pågår till och med söndag 29 september kl 20:00. Glöm inte att ange email-adress så att jag kan komma i kontakt med dig om du vinner. LYCKA TILL!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Jag är extremt ointresserad av sport MEN friidrott funkar att kolla på för då är det liksom olika sporter (fast jag avskyr alla löplopp över 800m).

  Jag skulle vilja gå på bio med min älskade sambo. Vi har en liten kille på 7 månader och en 6-åring och vi har liksom glömt bort varandra lite senaste månaderna. Vi skulle behöva lite tid för oss själva. En biofilm efter en bit god mat vore inte helt fel.

  tipsat här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/09/19/biobiljetter-299/

 2. Jag är med och tävlar, för jag vet att maken skulle uppskatta att få se denna film! 🙂 Själv är jag inte så förtjust i liknande filmer, men OM jag vinner så lovar jag att ge filmen en chans – och dessutom blir ju gubben min lycklig att han får med mig på en sån här film 🙂
  Jag uppskattar mest att se hockey på tv faktiskt, elitseriehockey! Har alltid gillat hockeyn! 🙂

  Gillar på fb (Annika Nilsson Pettersson)
  Länkar: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2013/september/familjensundberg.html#comment

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 3. Sanna skriver:

  Jag är gärna med och tävlar, och allra bäst gillar jag att se på konståkning på TV även om jag numera för tiden nästan aldrig tittar på TV utan hellre bosätter mig framför datorn.

  Skulle super gärna vilja vinna dessa biljetter då jag skulle överraska pappsen med lite bio. Det var länge sedan han var på bio tillsammans med mig och jag tycker både han och jag behöver lite far och dotter tid nu.

  Gillar givetvis på FB (Sanna Kaakinen).

  Har även delat tävlingen på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 4. Jag är ingen direkt sportmänniska men maken är lite allätare. Just bilar tycker jag är lite kul att se på tv, om det går fort. 😉 Annars väljer jag att kolla på simning. Kanske för att jag där kan känna igen en del namn. 😉

  Jag skulle vilja vinna för att få göra något tillsammans med maken. Efter en period som varit lite så där behöver vi ta oss tid för varandra, speciellt som vi pga ett av barnen inte ens kan sova i samma rum just nu, då barnet behöver hjälp på nätterna med ett enureslarm…

 5. Fröken M skriver:

  Klart jag vill vara med !!
  Dock måste jag erkänna att jag är ”sådär” intresserad av sport – men min man ÄR så jag har sett många ”sympati matcher” i mina dagar 😉
  Mestadels har det varit manchester united eller färjestad som stått för ”underhållningen !
  Gillar och delar på FB – Michaela Ambjörnsson 🙂
  KRAM

 1. september 19, 2013

  […] HOS FAMILJEN SUNDBERG Share this:TwitterFacebookGillaGilla Laddar… Det här inlägget postades i PÅGÅENDE […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *