Nya teknikprylar för barn och föräldrar

Vem älskar inte produkter som förenklar och förgyller ens tillvaro?! Vad gjorde man och hur klarade man sig innan mobiltelefonen gjorde entré i ens liv egentligen? Och minns ni ”Internet är bara en fluga”? Jag älskar nya produkter som förenklar och förgyller ens tillvaro och det kommer dagligen ut nytt på marknaden. Nu har jag i ett obetalt samarbete fått hem tre nya teknikprylar för barn och föräldrar. Det jag har fått hem är Skärmskydd som filtrerar bort det skadliga blåa ljuset och Trådlös powerbank för fulladdad mobil, Trådlösa hörlurar för sport, musik och podcast,

Skärmskydd Glass+Visionguard från InvisibleShield/Zagg

Skärmskydd Glass+Visionguard från InvisibleShield/Zagg

Skyddet sätts fast på mobilen precis som ett "vanligt" skydd.

Skyddet sätts fast på mobilen precis som ett ”vanligt” skydd.

1. Skärmskydd

Det finns forskare som varnar för det blåa ljuset från våra skärmar. De menar att ljuset kan påskynda blindhet. För att motverka detta ska jag testa ett skärmskydd Glass+Visionguard från InvisibleShield/Zagg. Det skyddar mobiltelefonens skärm mot repor och stötar utan skyddar även mot det skadliga blåa ljuset (HEV). Rekpris: 349 kronor. Kan inte riktigt uttala mig om det funkar men ett av världens största testlabb garanterar att det fungerar, och denna vetskap gör det värt att investera i detta skydd.

Powerbank från Mophie.

Powerbank från Mophie.

2. Powerbank

Framför allt när vi är ute med båten har vi ingen tillgång till el. Vi kan därför inte ladda mobiler och iPads på traditionellt sätt med laddare i väggen. Lågt eller inget batteri var ofta ett problem. Vi har nu investerat i ett flertal powerbanks för att hålla familjens enheter ständigt laddade. Nu har jag ytterligare en att använda. Det är en powerbank från Mophie. Charge Stream Powerstation levererar upp till 48 timmars extra batteri till en vanlig mobiltelefon och 24 timmar till en mindre surfplatta. Den modell jag testat heter heter mophie powerstation plus mini. Lätt att använda och funkar klockrent!

Trådlösa hörlurar - Sound Hub Tone.

Trådlösa hörlurar – Sound Hub Tone.

Enkla men prisvärda hörlurar så att alla ska ha råd att köpa den senaste tekniken.

Enkla men prisvärda hörlurar så att alla ska ha råd att köpa den senaste tekniken.

3. Trådlösa hörlurar

Trådlösa hörlurar är något jag verkligen uppskattar och det enda jag i princip använder. Och det dagligen! Nu har jag fått hem hörlurar från iFrogz, ett märke jag aldrig testat förut. Det är en ny serie trådlösa hörlurar som kallas Sound Hub. De är anpassade för att klara fukt och svett, har mikrofon med noise cancellation, avtagbara sportvingar och en trådlös kontrollen som kan fästas på kläderna för att minska vikten på hörlurarna eller styra volym med. Priset för modellen jag testat heter Sound Hub Tone 299 kr. Enkla funktionella hörlurar som sitter som de ska och med helt okej ljud. Bra budgetalternativ för den som inte vill ha extra allt.

Håll utkik här på bloggen för tävling där någon eller några av dessa produkter ligger i vinstpotten.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *