Hört talas om Ramenburger?

En helt ny sorts hamburgare är på väg till Sverige. Det är en sk Ramenburger. Den lanserades för första gången i Brooklyn i början av augusti och blev genast en enorm succé med folk som bokstavligen köade för att få köpa den: http://www.huffingtonpost.com/2013/08/29/ramen-burger-reddit_n_3829466.html. Ramenburger finns ingenstans i Sverige ännu men kommer att erbjudas ombord på Viking Cinderella från och med nästa torsdag, den 26 september.

Burgaren har asiatiska smaker i form av vetenudelkakor i stället för hamburgerbröd, wasabimajonnäs, sallad, en rejäl hamburgerbiff, sjögrässallad och salsa med mango, chili och äpplen. Ombord på Cinderella kommer den att serveras med het kycklingfond i stället för pommes frites.

Det här låter bara för gott och framför allt spännande och annorlunda. Nästan så att jag är sugen på att boka in en kryssning bara för att få chansen att pröva en Ramenburger (fast en kryssning kommer nog dröja ett tag – har fullt upp närmaste tiden). Har du hört talas om en Ramenburger?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Fröken M skriver:

    haha… vad kan vara viktigare än vin av alla sorter och ett drygt kilo smågodis när man ska ha tjejhelg ? 😉
    Jag hör av mig när vi r på väg i morgon ! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *