TÄVLING – Vinn 4 burkar Nescafé och exklusivt fodral

Dricker du kaffe? I såna fall är du inte ensam. Svensken konsumerar ca 10 kg kaffe per år, vilket motsvarar 3-4 koppar kaffe per person och dag. Det är bryggkaffe, kokkaffe, presskaffe, kaffe latte, macchiato, espresso, snabbkaffe bara för att nämna några typer. Snabbkaffe är kaffe där de vattenlösliga delarna i kaffebönan har avskilts från de icke lösliga delarna. Kaffet kan därför hällas direkt i kopp med hett vatten. Cirka 10% av det kaffe vi dricker i Sverige är snabbkaffe. Nescafé är ett av de största märkena.

Nescafé Lyx med exklusivt fodralNescafé har nyligen inlett ett samarbete med designern Naim Josefi, vinnaren av Project Runway Sverige. Naim har bland annat designat åt artister som Lady Gaga och Janet Leon. Han har nu designat ett jättesnyggt fodral till Nescafé Lyx klassiska kaffeburkar. Inspirationen till mönstret kom när han satt vid sitt arbetsbord med en kopp Nescafé framför sig. Han beskriver det som om kaffet började leva och dansa på pappret.

Nu har en (1) av er möjlighet att vinna hela fyra kaffeburkar Nescafé Lyx plus ett sådant här exklusivt fodral. Fodralet går inte att köpa utan tävlas ut exklusivt. Det enda du behöver göra är att  i en kommentar till detta inlägg tala om vad kaffe inspirerar dig till att göra för något. Dricker du inte kaffe kanske du har en annan dryck som inspirerar just dig till kreativitet – vilken och vad. Jag vill också att du motiverar varför just du ska vinna detta fina pris. Vill du får du gärna dela tävlingen på Facebook eller på din egen blogg (inget krav). Glöm inte att ange din email-adress så att jag kan komma i kontakt med dig om du vinner. LYCKA TILL!!! Tävlingen avslutas onsdag 17 december 20:00.

Mer information om Nescafé och samarbetet hittar på Nescafés facebooksida.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

13 svar

 1. Hm… inspirerar mig att göra. Jag måste nog säga att det är det som får mig att överleva dagarna just nu (kaos på jobbet). Hade jag inte kaffet skulle jag vara trött och sliten men nu går man på kaffeångor 😉

  Har delat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2014/12/09/nescafe-1712/

  blogg@annakarlsson.se

 2. julianna fredriksson skriver:

  Hej!
  Är gärna med.

  Kaffe inspirerar mig till att vara kreativ
  som att baka kaffebröd och annat gott.
  Min sambo jobbar och sliter i stort sett
  6 dagar i veckan och dricker rättså mycket
  kaffe då. Så jag tycker han är värd denna
  underbara vinst. Hoppas nu få vinna för
  då vet jag en som kommer bli superglad
  här hemma.

  Delar tävlingen på Facebook
  https://www.facebook.com/julianna.fredriksson1

 3. Kaffe inspirerar mig till att kicka igång dagen med mina små buskillar!

  Har faktiskt aldrig provat detta kaffe vad jag kommer ihåg, så det skulle vara roligt att testa nu. Har hört att det ska vara himla snabbt och smidigt iaf och det är ju en fördel när man barn så att de inte hinner riva huset eller slå halvt ihjäl varandra medan jag vänder ryggen till 😛

  Kram Matilda

 4. Johanna skriver:

  Älskar liksom de flesta andra kaffe. Börjar alltid dagen med en stor kopp. Det inspirerar mig till att ta tag i studierna med en skärpt hjärna. Har köpt en ny kaffebryggare som tyvärr inte gör gott kaffe. Nu i tenta-tider vore Nescafe toppen att ha lättillgängligt för att njuta av något riktigt gott!

  God jul!

 5. hej jag är med och tävlar!

  1. Jag gillar ju tävlingar, och hur kan man klara dagen utan kaffe. Så klart att jag vill vara med och tävla här! jag har så många vänner och snart är det jul, varför inte ha lite extra kaffe till släkten och vännerna för på julen komemr de gå mycket kaffe =)

  2. delat i min blogg: http://www.nattstad.se/Emnitus/nescafe-16534741

  Håller tummarna!

 6. Frida Elmgren skriver:

  Hejsan,

  Kaffe inspirerar mig att börja dagen pigg.
  Det är först efter den första koppen som jag börjar vakna till,
  innan dess känns det som om tiden står still.
  Jag får helt enkelt energi som får mig att städa, tvätta, diska mm
  så jag får nog säga att jag känns som en superkvinna 🙂
  Men förutom energi är det gott att njuta lite extra förståss,
  sippa på min kopp nedslagen i soffan och bara vara.
  En inspiration som ibland behövs för att inte stressa iväg <3

  Håller nu tummarna för fullt 🙂
  Ha en fin vecka!
  Hälsningar Frida

 7. Millah skriver:

  Kaffe inspirerar mig otroligt mycket till att orka med dagarna, hur klarar man en dag utan kaffe va?!? Jag är nog inte den enda som är lite smått ”beroende” utav kaffe och det sista man tänker på när man ska gå och lägga sig är, åhh vad gott det ska bli med kaffe när jag vaknar! Skulle betyda så otroligt mycket att vinna detta då jag är ensamstående och 100% studerande så prioriteras det mkt och endast det nödvändigaste inhandlas, kaffe är en stor utgift för mig så skulle underlätta jätte mkt ett litet tag, att vinna detta pris och älskar deras kaffe och så tyckte jag fodral var ju så himla fint! Hoppas på tur.. Kramar // Millah

  millahoman@hotmail.com

 8. Mayas pappa skriver:

  jag dricker kaffe. Det inspirerar mig yill att ta tag i dagen.

  Vill vinna så jag kan fortsätta få kaffebesök

 9. jessamy skriver:

  Kaffet inspirerar mig till att tag i skolarbeten som ligger. En kopp snabbkaffe och sen är jag redo att skriva på magisteruppsatsen. 🙂
  Jag skulle vilja vinna detta till mig själv. Burken var ju bedårande söt och jag skulle behöva lite positiv uppmuntran i mitt liv. Snart ensamstående och jag misstänker kaffedrickandet kommer öka och pengarna minska..

  Har delat på facebook i namn Linnéa Möller.

  Mvh jessamy
  jessamy_@hotmailcom

 10. Elida skriver:

  Kaffe får världen att snurra och fingrarna att skriva liv även eftet de trasigaste nätter. Det får mig att beskriva utredande som just livsberättelser som ska förmedlas varsamt in i datorns fyrkantighet. Problemet är bara att rävgiftet arbetsgivaren bistår med är lite tveksamt som inspirationskälla. Varmvattnet tror jag mig däremot kunna lita på, så Nescafe vore både efterlängtat och något jag kommer få vakta med mitt liv.

 11. Sanna skriver:

  Jag är gärna med och tävlar, men dricker tyvärr inte kaffe själv. I stället njuter jag gärna av en kopp te eller varm choklad, och det är drycker som får mig att koppla av och varva ner. När jag gör detta brukar jag oftast bli mer kreativ efteråt, vilket gör att det oftast studsar upp idé efter idé efteråt.

  Skulle jag vinna skulle jag dela vinsten i två, och behålla den ena halvan när besök kommer och tittar förbi medan den andra halvan skulle hamna hos mina fantastiska föräldrar som ställer upp för mig dag som natt.

  Kram Sanna

 12. Christina Frisberg skriver:

  Ja jag måste ha kaffe, morgonkoppen är ju den allra viktigaste, sedan blir det fm fika middagsfika em fika och kvällskoppen, ibland hinns det nog med en kopp till, det är ju bara så gott och svart utan vare sig mjölk eller socker, starkt helst espresso, mmmmm, nä nu måste jag nog ta en påtår 😉
  Har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  Adventskramar 🙂

 13. Jessica Olofsson skriver:

  Jag dricker mycket kaffe, men bästa kaffet är det som dricks ur termos i skogen. Jag och min pappa har det som gemensamt och om jag vann skulle vi dela många koppar kaffe tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *