Familjefest som gör gott

Jag skrev häromdagen om Laila Bagges kollektion Mucka inte där en del av intäkterna går direkt till stiftelsen Ronald McDonald Hus. Att köpa fina kläder är ett enkelt sätt att bidra till något gott, men vill man även stödja denna insamling på annat sätt kan man göra som jag och alltid lägga en slant insamlingsbössan vid kassorna varje gång jag äter på McDonald’s.

Ronald McDonald HusI helgen den 29-30 november är det familjefest på McDonald’s restauranger! Då går 10 procent av all McDonald’s försäljning till Ronald McDonald Barnfond och arbetet med Ronald McDonald Hus.

Familjefesten bjuder på flera aktiviteter, bland annat kommer alla barn som vill kunna bygga och färglägga sitt egna Ronald McDonald Hus. Dessutom får alla gäster som skänker en extra slant i bössorna på McDonald’s restauranger en Tröstis som tack! Tröstisar är små gosedjursplåster som tröstar och lugnar barn när de är rädda eller oroliga.

Samma helg förra året samlades det totalt in 3,1 miljoner kronor. Låt oss hjälpa till att slå den summan i år.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *