TÄVLING – Vinn ett Candymail

Som jag skrev tidigare fick jag i veckan ett mycket trevligt paket med posten. Det var ett sk Candymail. Det är en godisfylld överraskning med en personlig hälsning. Du väljer vilken av godislådorna du vill skicka, till vem du vill skicka och vad du vill att det ska stå på det medföljande kortet. Hur enkelt och smidigt som helst, inte särskilt dyrt heller.

Om du vill överraska och göra någon glad så kan jag verkligen rekommendera att skicka just ett Candymail och vem gillar inte överraskningar och godis?! Själv blev jag överlycklig!

Nu har en (1) av er möjligheten att själv få skicka ett Candymail innehållandes Juleskum & Julkort till en valfri mottagare inom Sverige. Passar perfekt så här när julen står inför dörren. Det du behöver göra för att ha chans att bli en lycklig vinnare är att i en kommentar till detta inlägg motivera till vem du vill skicka ett Candymail och varför. Sedan ska du gilla Candymail på Facebook och även dela detta inlägg på din Facebook-sida. Har du en blogg får du gärna länka till denna tävling även på den.

Tävlingen pågår till och med torsdag 6 december 2012 kl 20:00. Glöm inte att ange email-adress så att jag kan komma i kontakt med dig ifall du har turen att vinna. LYCKA TILL!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Jag skulle vilja skicka ett candymail med juleskum till min lillebrors sambo <3 Varför? Jo, för att hon är gravid och väntar mitt första syskonbarn. Bebis anländer i januari och jag vet ju hur jobbigt det är i slutet av graviditeten… lite julskumgodisar piggar upp i vintermörkret!
  Ett candymail skulle gå direkt till henne!

  Delar på facebook (Annika Nilsson Pettersson)

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 2. Jag är med.
  Jag skulle vilja skicka denna boxen till min pappa då han mår riktigt dåligt just nu, hans barndomskompis gick bort för någon vecka sedan & idag så var begravningen. Känner att jag vill pigga upp honom lite, så att skicka honom en box skulle vara jättebra.
  Gillar dem redan på facebook. (Jenny Alexandersson).
  Delat inlägget på facebook. (Jenny Alexandersson).
  Länkat tävlingen här: http://jennystavlingsblogg.blogg.se/2012/november/candymail.html

 3. Tina Carlström skriver:

  Hej där…
  Jag har gillat och delat på FB. (Tina Carlström)
  https://www.facebook.com/tina.carlstrom.351

  Jag vill skicka detta godis till min systerson som tappat två tänder nu. Han har haft problem med tänderna och har ont och då passar väl mjukt juleskum?

  Hälsningar Tina

 4. stina liffner skriver:

  Hej kolla gärna in min tävlingskalender som har börjat!

 5. Julia skriver:

  Jag vill skicka en påse till mig själv för jag älskar dessa små tomtar och jag tycker att jag förtjänar en påse 🙂
  Gillar på fb (Julia Rosén) och delar här http://www.facebook.com/julia.rosen.503

 6. Carola L skriver:

  Jag är med och gillar och har delat på FB (Carola Lind)
  https://www.facebook.com/mammamuh/posts/414170595320083

  Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2012/december/godisbox.html

  Jag skulle vilja skicka det till en av mina vänner som behöver lite uppmuntran!

 1. november 30, 2012

  […] HOS FAMILJEN SUNDBERG Share this:TwitterFacebookGillaGillaBe the first to like this. Det här inlägget postades i […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *