Julen är gjädjens tid

På söndag är det redan första advent. Inte långt kvar till jul med andra ord. Jag älskar julen. Julen är verkligen glädjens tid. Barnen skriver önskelistor till tomten och deras ögon lyser av glädje och förväntan! Filippa och Gustaf längtar så mycket till lördag då de får öppna första luckan i deras presentadventskalendrar. Filippa har en Monster High och Gustaf en Lego Star Wars.

Vi har många släktingar och som bor en bra bit ifrån oss. Dessa vill vi också glädja och överraska när det är något speciellt. Vi skickar ofta vykort och små presenter och det är mycket uppskattat! Alla gillar vi att få personliga brev och paket på posten. Emailen får inte ta över helt.

I veckan fick jag själv ett mycket trevligt paket med posten. Det var en låda med ett vackert snöre kring. Det visade sig vara ett Candymail som jag vunnit hos trevliga Fröken Mela. Lådan var en sk Blandlåda söt och innehöll en Malaco fruxo, en liten Ahlgrens bilar, en Fazer dumleklubba, en Malaco tablettask pimpim och en liten Cloetta plopp. Det fanns även med ett kort med en personlig hälsning. Jag blev både överraskad och glad!

Du kanske också vill överraska någon med ett Candymail? Håll utkik, för inom kort kommer en tävling här på min blogg där en (1) lycklig vinnare får skicka en Juleskum & Julkort till en valfri mottagare inom Sverige. Det vill du inte missa!

20121130-095831.jpg

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *