Smygreklam?

En av de tidningar jag prenumererar på är Topp Hälsa. Jag tycker den är en småtrevlig tidning med en bra blandning av tränings-, hälso- och kosttips och även intressanta hälsovinklade intervjuer med kända och okända personer. Dock tycker jag det är lite väl mycket smygreklam i tidningen, för visst kan man kalla det smygreklam?! Redaktionen tipsar ofta om något speciellt träningsplagg, olika smoothies/hälsodrycker, andra mer eller mindre nyttiga matvaror, skönhetsprodukter etc. En del får utmärkelsen Topp Hälsa gillar. Är det produkttester är det en sak, men ofta tycker jag vissa av tipsen liksom smyger sig in bland det andra redaktionella innehållet.

Reklamen eller vad jag nu ska kalla det påverkar mig i hög grad. Jag har flera gånger valt att köpa just de produkter de har rekommenderat. Numret som kom i förrgår var inget undantag. I varje nummer har de en avdelning som heter Matspionen Topp Hälsa testar. Den här gången testades delikatessknäcke. Högst betyg fick Vilmas Knäckebröd sesam&vallmo. Omdömet var bland annat ”Mycket fröigt och gott, stor risk för överätning, lyxgott”. Dagen efter gick jag till närmaste affär och köpte hem ett paket. Brödet var mycket gott och jag kan verkligen rekommendera det.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Lina skriver:

    Vilmas har något knäcke med 7 fröer (har jag för mig) det är också jättegott! Det finns ett med rosmarin och salt också, himla gott det med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *