TÄVLING – Vinn ett lyxigt paket från Zoégas

TÄVLING – Vinn ett lyxigt paket från Zoégas

Här står min vackra kaffeplanta!

TÄVLING – Vinn ett lyxigt paket från Zoégas. I veckan fick jag hem ett lyxigt bud från Zoégas som med sin färgprakt, smak och doft fick mig på riktigt bra humör! Det innehöll Zoégas sommarkaffe 2016 och en riktigt vacker kaffeplanta (undrar bara hur jag ska lyckas hålla den vid liv?!). Kaffet tog jag genast en kopp av och blomman står i sovrumsfönstret.

Brasilianska rytmer i Zoégas sommarkaffe 2016

Njut av brasilianska rytmer i sommar!

Nu vill jag ge dig chansen att också få njuta av detta goda kaffe och driva upp din egen kaffeplanta. Jag tänkte att en tävling kunde passa bra. Två (2) personer vinner denna lyxiga påse med kaffepaket och blomma. Det enda du behöver göra för att ha chans att vinna är att i en kommentar till detta inlägg svara på följande enkla fråga – I vilket område i södra Brasilien hittar du de pärlbönor som har använts i Brazilian Summer 2016 (svaret hittar du på Zoégas hemsida)? Du ska också motivera varför just du ska vinna detta lyxiga paket och kanske även berätta hur du helst dricker ditt kaffe. Dela gärna tävlingen på Facebook eller Instagram. Tävlingen avslutas söndag 19 juni kl 20:00. Lycka till!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

18 svar

 1. Irene skriver:

  Minas Gerais området. Jag vill gärna njuta av en kopp av detta kaffet. Låter och ser riktigt gott ut!
  Helst dricker jag mitt kaffe ute på altanen en solig dag. 🙂

 2. Sofi Fifi Karlsson skriver:

  Minas Gerais!
  Jag hoppas vinna denna roliga tävling då det verkar olidligt spännande att testa på att ta hand om din egen kaffeplanta. Jag har verkligen inga gröna fingrar, men kanske skulle mitt otroliga kaffesug locka fram trädgårdsmästaren inom mig?
  Mitt bästa kaffe avnjuts svart, starkt och i trevligt sällskap, men som en sann före detta Carioca (Rio de janeiro-bo) kan jag även ta kaffet på stående fot vid en trevlig padaria!

 3. Julianna Fredriksson skriver:

  Svar:Minas Gerais området. Jag och min sambo dricker dagligen kaffe för vi är riktiga kaffetunnor. Skulle inte klara oss utan det en hel dag. Min sambo skulle bli överlycklig om jag vann, han jobbar i stort sett varje natt och dricker rättså mycket för att han ska klara natten. Jag dricker kaffe helst för mig själv tidigt på morgonen då alla fortfarande sover. Är så lugnt och stilla då det enda man hör är fågelkvitter.

  Delar tävlingen på FB
  https://www.facebook.com/JFredr

  Mvh Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

 4. Days by Johanna skriver:

  Minas Gerais 🙂

  Jag skulle vilja vinna detta åt min sambo som gillar dricka kaffe så han har något gott och sitta och smutta på i vår trädgård och njuta av att våra projket börjar bli klara!

 5. Fru P skriver:

  1. Minas Gerais

  2. Det bästa sättet att dricka kaffe är att i lugn och ro sitta på altanen och avnjuta en stor kopp med en skvätt mjölk i! Jag är väldigt nyfiken på Brazilian Summer men jag måste erkänna att jag är ännu nyfiknare på kaffeplantan! Som sann kaffeälskare och hobbyodlerska vore ju detta den perfekta vinsten!

  Håller alla tummar och tår nu!

 6. Annika skriver:

  Minas Gerais området. Jag vill vinna för att det skulle vara spännande att testa kaffe från Brasilien, och plantan är otroligt gullig. Dricker helst svart bryggkaffe. Ibland har jag i lite honung, det är faktiskt gott.

 7. Annika skriver:

  Minas Gerais.

  Älskar att dricka min kaffekopp
  ute på trappan när jag stigit opp
  Små stunder på dagen är lätt att förgylla
  när åter min kaffekopp jag fylla
  På kvällen jag sitter på min balkong
  dricker mitt kaffe – it’s still going strong!
  Därför önskar jag planta och paket
  – Kaffe är det bästa jag vet!

 8. Daniel skriver:

  Svaret är: Minas Gerais!
  Så svart det bara går! Det ska vara riktig kick som får en att börja snurra vara sig det är på morgonen eller på valfri tid på jobbet (koffeinberoende?). Vi har precis byggt klart våran altan och eftersom flickvännen är gravid så tänker vi inte fira med en kall öl, jag tror en fikapaus av denna karaktär lämpar sig väl!

 9. Isabella skriver:

  Svar: Minas Gerais
  Jag skulle vilja vinna detta lyxiga kaffepaket för jag skulle vilja ta med det ut på landet till mina föräldrars sommarstuga på midsommar och bjuda dem på riktigt gott kaffe 🙂 Jag dricker gärna mitt kaffe med lite mjölk i och dricker gärna kaffe i mängder, det är något som håller sig kvar från studenttiden 🙂

 10. Patrik skriver:

  Hej! Kul tävling! Jag skulle vilja vinna då jag försöker övertyga min gravida fru härhemma att jag faktiskt visst kan ta hand om plantor haha. Hon menar att jag har ihjäl dem en efter en men jag vet att jag kan. Dessutom vore det riktigt gott med en ny kaffesort att fira in semestern med. Jag dricker kaffet svart, gärna i min favoritmugg från indiska med elefanter på.

 11. Patrik skriver:

  Oj glömde skriva svaret, svaret är Minas Gerais

 12. Helena i Uppsala skriver:

  Minas Gerais
  Gubben är just nu på kommunens korttidsboende efter ett otäckt fall. Kaffet där vet jag ingenting om för jag dricker bara te. Men när han kommer hem kan han få brasilianskt! Och jag får blomman.

 13. Anette Eriksson skriver:

  Svar: Minas Gerais

  För att få dagen att starta
  måste jag ha den ”lilla svarta”
  Det ska vara starkt som attan
  annars somnar jag om på mattan
  Efter en kopp, ibland behöver jag fyra
  är jag redo att till jobbet styra
  Så det är klart att jag det fina paketet vill vinna
  för Zoegas är bäst på att få morgondimman att försvinna

 14. Kristina skriver:

  Minas Gerais.
  Jag ser en ekonom i priset. Allt gratis är bra.
  Kaffet dricker jag hemma vid köksbordet och dukar med vinstbeskedet bredvid.

 15. Karolin skriver:

  1, Minas Gerais
  2, Det skulle vara fantastiskt kul att vinna en kaffepalanta, kaffe också så klart. Jag tycker att det är så spännade att se varifrån det vi äter och dricker kommer ifrån. Har inget större hoppas om att starta ett kaffeplantage på ballkongen, men man kan kanske njuta av några fina blommor tillsammans med en god kopp kaffe?

 16. Johanna skriver:

  Hej!

  Svar: Minas Gerais

  Motivering: Jag älskar Zoegas kaffe MEN min svärmor älskar det om möjligt ännu mer. Skulle därför med glädje ge henne det här paketet. En perfekt blomma när hon fyller år i juli. Självklart dricker jag helst mitt kaffe med henne. Många skratt och glada stunder.

 17. Paola skriver:

  Svar: Minas Gerais
  Jag minns den enda kaffeplanta jag någonsin ägt … jag fick den, när jag var 9 år, i present efter en gymnastiktävling som jag vann! Men plantan ville inte vara med så länge tyvärr, och sedan dess har jag aldrig haft någon. Kanske skulle jag kunna ta bättre hand om den nu! Mitt kaffe dricker jag helst framför tv:n, eller på altanen nu på sommaren – gärna i min ensamhet! Eftersom jag alltid dricker Zoégas Mollbergs blandning, skulle det vara kul att testa denna sort.

 1. juni 13, 2016

  […] TÄVLA HOS ATT LEVA SUNT […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *