Årets juldrycker 2021 från Carlsberg Sverige

Årets juldrycker 2021 från Carlsberg Sverige
Årets juldrycker 2021 från Carlsberg Sverige

(Pressutskick, ej betalt samarbete) Den 1 november var det premiär för årets juldrycker på Systembolaget. Vi kan ju inte bara dricka nubbe till julmaten utan vi behöver även annat att svalka våra strupar med. Jag har sonderat terrängen och kan här nämna några av årets juldrycker 2021 från Carlsberg Sverige.

Carlsberg har juldryck med alkohol...
Carlsberg har juldryck med alkohol…

Precis som förra året består sortimentet av klassiker som för många blivit en tradition på julbordet, som ölet Falcon Julbrygd som bryggdes första gången 1898 och Apotekarnes Julmust som lanserades i början av 1900-talet och idag är lika självklar på julbordet som sillen och skinkan. 

...och utan alkohol!
…och utan alkohol!

Carlsbergs sortiment består både av öl med och utan alkohol, porter, mumma och must. Något för alla skulle jag vilja säga.

Carlsberg har något för alla att släcka törsten med.
Carlsberg har något för alla att släcka törsten med.

Förresten, är du Team Julmust eller Team Coca cola/Pepsi? Enligt Dryckeskollen, Carlsberg Sveriges Sifo-undersökning, dricker hela 53 procent av svenskarna julmust på julafton. Själv tycker jag en julmust hör julskinkan till men annars tillhör jag genant nog Team Cola/Pepsi.

Behåll kollen och drick med måtta!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *