Tävling – Vinn figurer till Skylanders

Fling Kong, Flip Wreck och Enigma.

Fling Kong, Flip Wreck och Enigma.

Som jag berättat förut spelar mina barn mycket Skylanders på vår PS4. För att hålla intresset och spelet vid liv kommer Skylanders regelbundet med nya spel och figurer. Den 25 september kommer årets nyhet Skylanders: SuperChargers men än lever Skylanders Trap Team och tre nya figurer har precis lanserats. De nya figurerna heter Fling Kong, Flip Wreck och Enigma. Vi fick hem dessa innan midsommar och har givetvis redan spelats med en hel del.

Nu har även du chansen att lägga vantarna på någon av dessa tre magiska figurer. Jag tävlar nämligen ut en av varje figur (tre vinnare som får en figur var). Allt du behöver göra för att vinna är att i en kommentar till detta inlägg svara på denna enkla fråga:

I det nya spelet från Skylanders Superchargers som kommer i höst kan man:

 1. Åka med häst och vagn
 2. Baka kakor
 3. Köra bil, båt och flyga flygplan

Du ska också motivera varför just du ska vinna en av dessa Skylandersfigurer. Vill du får du gärna dela tävlingen på Facebook, Instagram eller på din egen blogg (inget krav men pluspoäng). Glöm inte att ange din email-adress så att jag kan komma i kontakt med dig om du vinner. LYCKA TILL!!! Tävlingen avslutas fredag 10 juli 20:00.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

9 svar

 1. Eva Flood skriver:

  Det skulle jag ge mitt speltokiga barnbarn ,som gillar och spelar skylanders mycket.
  Gillar delar på FB

 2. Sanna skriver:

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna en Skylanders figur till min lillebror. Han älskar Skylanders och skulle verkligen bli riktigt glad om vi hade turen att vinna. Vi spanade in det nya spelet och min bror kan inte göra annat än att längta tills det kommer ut.

  Svar: Köra bil, båt och flyga flygplan

  Delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 3. Jennie skriver:

  Hej!
  Svaret är köra bil, båt och flygplan.
  Jag vill vinna till mina tre småkillar hemma, 10, 8 och 2 år gamla. De tokälskar Skylanders allihop!

 4. Linda Marie skriver:

  SVAR: Köra bil, båt och flyga flygplan!!

  Helt klart den bästa födelsedagspresenten till min systerson!

 5. Angelica skriver:

  Ååh jag är mer än gärna med och tävlar om en Fling Kong till sonen <3
  Han älskar Skylanders och spelar detta spel dagligen och vill ha alla figurer, han sover till och med med vissa 😀

  Så jag skulle verkligen vilja tävla för sonens skull <3

  svar: köra bil, båt och flygplan 😀

 6. Carolina skriver:

  Svar: Köra bil, båt och flyga flygplan
  Tänk om en sån skulle få flytta hem till oss – då skulle jag få lyckliga barn förstås! Skylanders favoritspelet för dem båda är, en ny figur skulle verkligen hållas kär. Nu håller vi tummar och tår, att vår Skylanders-familj utökas får!

  Delar på FB (Carolina Åhsberg)

 7. Svar: Köra bil, båt och flyga flygplan.

  Zack fyller snart år och har önskat sig ett Skylanders-kalas (vette tusan om jag klarar av att fixa ett sånt, får se). Så han är ett riktigt stort Skylanders-fan och skulle bli så glad om han vann 🙂

 8. Christina Frisberg skriver:

  Jag vill gärna vara med i fajten om det roliga skylandersgubbarna, och vill så gärna vinna så jag har lite nya roliga saker när mitt minsta barnbarn äntligen kommer och hälsar på mormor ända från Madrid 🙂 som jag har längtat jag har inte träffat honom sedan i julas, men nu blir det 3 hela härliga veckor tillsammans 🙂
  ag har delat tävlingen offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg. 🙂

 9. Maud Lindberg skriver:

  Svaret är 3.Köra bil, båt och flyga flygplan.
  Är med och tävlar till Oscar som snart fyller 7 År.
  Gillar delar vidare på FB.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *