Tips till kvällens fredagsmys – BIG CUT

Ett perfekt bud till kvällens fredagsmysVissa dagar är bara bättre än andra. När jag kom hem idag väntade en spännande påse utanför min dörr. Påsen innehöll senaste nyheten från OLW, Big Cut Jalapeno & Ranch samt Big Cut Red Onion & Sourcream.

OLW Big Cut - nyhet i chipshyllanBlir perfekt till kvällens fredagsmys! Finns det något bättre sätt att avsluta veckan än samla hela familjen framför en film eller bra tv-program med chips, tilltugg och något gott att dricka i högsta hugg?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Carolina skriver:

    Åh, det där skulle ju inte sitta fel! 🙂

  2. Fröken M skriver:

    Åhh…fredagslycka!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.