Test av Pierre Robert Sport Collection

Pierre Robert Sports Collection

Under ett styrkepass häromdagen testade jag en ny t-shirt från Pierre Robert Sport Collection. Skönt stretchigt material som sitter bra på kroppen och samtidigt luftig med ventilation på rygg och under armar. Passformen i storlek Large var bra, men armarna var en aning tighta i omfånget i jämförelse med hur tröjan i övrigt var utformad…eller så är det min kropp som är osymmetrisk 🙂

Jag testade även deras Sport boxer och low cut socks. Kalsongerna satt för tight för min smak, men det är 5% lycra i dom som bidrar med stretch så det är möjligt att dom töjer sig. Personligen gillar jag inte boxer när jag tränar så jag hade gärna sett en brief-modell i sortimentet. Sockarna har jag bara prövat under styrketräning och där var dom varken bättre eller sämre än andra sockar, dom borde förmodligen utvärderas under längre promenad eller löpträning.

Läs mer om produkterna här: http://www.pierrerobert.se/Kollektioner/Sport-Collection/(cat)/288

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *