I morgon smäller det

I helgen är det äntligen dags för Lakritsfestivalen. På fredagen är det pressvisning där bara vissa utvalda får komma, därav jag i egenskap av lakritsambassadör/festivalbloggare är en. Sedan ska jag och Filippa dit på lördag. Det blir alltså mumsande av gott lakrits och mat innehållande lakrits i dagarna två. Inte dumt för en lakritsälskare som jag!

Varje dag har jag ätit några av de lakritssorter som följde med goodiebagen inför festivalen. Min vanliga godisdos plus lakrits. Idag blev det Salt Trucks (Extreme Salty Liquorice) från Van Slooten, Gammeldags lakritsmarmeladgodis och lakritskola från Ryfors samt Gatos etakto de regaliz (spanskt lakritssugrör) från Lakritsroten. Goda allihopa. Dagens favorit var lakritskolan och den minst goda var lakritsmarmeladen som var på tok för söt även för en sockergris som jag.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *