Testpanel Svensk Hälsokost

Jag är en av 20 hälsobloggare som ska få vara först med att smaka, känna, vrida, vända och blogga om nya produkter från Svensk Hälsokost. Svensk Hälsokost är nordens ledande återförsäljare på nätet av hälsoskost och erbjuder produkter för det inre- och yttre välbefinnandet. I maten vi äter får vi oftast inte i oss alla de näringsämnen som behövs. Ett naturligt tillskott av näringsämnen i samband med måltid eller träning kan vara en förutsättning för god hälsa.

I mitten på december var jag iväg till hälsoföretaget To Care och gjorde en hälsoundersökning. Jag fick ett presentkort på detta i goodiebagen från Underbara Barn-mässan i höstas. I hälsoundersökningen jag gjorde ingick en basal kroppsundersökning, blodstatus, kolesterol, blodsocker och urinprov. Utifrån det provsvaren visade rekommenderade läkaren mig att ta tillskotten b12, d-vitamin, järntabletter och omega 3. I övrigt äter jag chia-frön, nötter och olika superfruits i samband med min frukost och mellanmål.

Jag tycker det ska bli jättekul att få testa nya produkter och förhoppningsvis kunna guida er rätt och ge tips i hälsokostsdjungeln!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *