Grillbuffé på restaurang Grill

Igår gick jag och Mattias ut på tu man hand och firade Alla Hjärtans dag i efterskott. Vi hade gärna gått på bio eller gjort någon aktivitet men då det var söndag tänkte vi både på vår barnvakt och vår egen skönhetssömn. Men en härlig middag blev det i alla fall. En helt otroligt härlig middag skulle jag vilja säga. Allt var helt perfekt – miljön, maten och sällskapet. Jag drack, åt, samtalade och njöt av varenda sekund!

Vi gick på restaurang Grill. På söndagar har de grillbuffé för bara 295 kr. Det bästa av allt – barn upp till 10 år äter gratis! Nu hade vi inte med våra barn då vi ville umgås och få en chans att samtala och äta i lugn och ro men nästa gång, då kommer barnen få följa med!

På buffén får du äta hur mycket du vill av kött och tillbehör. Det fanns en enorm mängd tillbehör och kött att välja bland. Köttet stod de och stekte upp ”live” i grillhörnan och det fanns både oxkött, lamm, piggham och kyckling. Tillbehör som fanns var bland annat surdegsbröd, nachochips, klyftpotatis, bönsallad, rödlökssalsa, tomatsallad, blandad sallad, kikärtssallad, guacamole, tzatziki, grillsåser, bearnaisesås, rödvinssås, etc etc.

Jag och Mattias började med ett glas champagne och till det tog vi in nachochips med olika såser. Sedan drack vi ett par öl var och till det åt vi av all mat. TRE stora tallrikar var. Det var så gott!!! Jag kommer att leva länge på detta!

Efterrätt tog vi inte på Grill utan vi gick till Espresso House. Trots att vi var mätta av all god mat gick vi all in på fiket. Mattias tog en stor kaffe latte och jag en stor chai latte. Till det delade vi på en morotskakemuffins och en chokladboll. Jag bara älskar chai latte. Och vilken god chokladboll – nog den godaste jag ätit ever! Muffinsen var inte dum den heller!

Glada och lite för mätta unnade vi oss en taxi hem. En helt magisk kväll. Stort tack till barnvakten, barnen som skötte sig fint när vi var borta och sist men inte minst tack till min älskade make!

20130218-081851.jpg

20130218-081904.jpg

20130218-081913.jpg

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.