Tiden för gott umgänge

Tiden för gott umgänge

Tiden för gott umgänge.

Äntligen sol och värme! Jaja, visst kommer det bli kallt till i veckan men låt oss njuta så länge det varar. Den underbara (men ibland kalla och regniga) svenska våren och sommaren är här, så hett efterlängtad. Många långhelger, student, bröllop och dop väntar också för många av oss. Själv ska jag både på bröllop och dop i sommar.  Nu är det med andra ord tiden för gott umgänge, härliga smaker och villkorslös njutning. Jag och familjen firade i fredags årets härligaste vårdag hittills med tre riktigt goda sommarsnacks från Estrella.

Alla goda ting är tre!

Alla goda ting är tre!

Alla goda ting är tre brukar man säga. I Estrellas fall två nyskapande, unika chipssorter och en ny form och smak på de klassiska ostbågarna.

Guacamole Style.

Guacamole Style.

Riktigt salta och goda chips!

Riktigt salta och goda chips!

Guacamole Style. Salsainspirerande krydda i kombination med smak av avokado.

Seasalt & Butter.

Seasalt & Butter.

För mesiga i smaken.

För mesiga i smaken.

Seasalt & Butter. Mild smörsmak uppkryddad med havssalt.

Ostringar Chili & Cheddar.

Ostringar Chili & Cheddar.

Dom här var det drag i!

Dom här var det drag i!

Ostringar Chili & Cheddar. En klassisk cheddarsmak upphottad med het chili.

Provsmakning pågår!

Provsmakning pågår!

Min favorit blev helt klart chipset Guacamole Style. Huruvida jag kände vare sig salsa- eller guacamolesmak låter jag vara osagt men chipset var fantastiskt sprött, krispigt, gott och med rejäl, fantastisk sälta. Stort gilla på den! Seasalt & butter var för mesig i smaken men spröd och god. Ostringarna blev, liksom guacamole-chipset, en stor favorit hos mig. Spröda, ostiga ringar med grym hetta. Mums! Båda barnen tyckte ostringarna var för starka. Inte särskilt barnvänliga med andra ord, men desto mer kvar att njuta av för mig och maken.

Helt klart tummen upp för Estrellas sommarnyheter 2017. Samtliga är Limited Edition, men jag håller tummarna för att åtminstone Guacamole Style och Ostringarna blir så populära att de införs i det ordinarie sortimentet.’

*** Inlägget baseras på produktprover men åsikterna är helt mina egna ***

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *