Tr3 Apor

Tr3 Apor

Tr3 Apor

Känner du till de tre aporna varav en håller för sina ögon (inte ser något ont), en håller för sina öron (inte hör något ont) och den tredje håller för sin mun (inte säger något ont)? De tre aporna är ett gammalt motiv i japansk konst. 2009 kom ett nytt vin på Systembolaget kallat just Tr3 Apor. Vinet var ett försök att göra en modern tolkning av aporna översatt till svenska förhållanden. Enjoy wine & spirits tog fasta på ursprungstanken att inte sprida ondska utan att istället erbjuda allmänheten ett riktigt gott och extremt prisvärt vin och använda de tre aporna som symbol på vinflaskorna/boxarna. Vinet finns idag både som vitt, rött och rosé.

Avnjut den apgoda cidern apkall!!

Avnjut den apgoda cidern apkall!!

I september lanserade Tr3 Apor även en äppelcider som direkt gjorde succé. På mindre än tre veckor sålde de slut på hela lagret. Produkten kommer åter att finnas tillgänglig i Systembolagets butiker i mitten på oktober.

Förpackningen är snygg med sina tre apor och texten ”100% pallade äpplen”. Baksidestexten får en dessutom att dra på mungiporna ”Att släppa loss tre dysfunktionella apor i en äppellund kanske inte är världens bästa idé men vi kunde inte stoppa dom. Resultatet är en frisk och fräsch äppelcider med en smak så långt ifrån en banan man kan komma. Avnjut apkall”!.

Cidern var verkligen apgod. Lagom frisk, inte för söt, mycket smak och det smakade riktiga äpplen. En cider helt i min smak!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.