Dumle Totally Bananas

Dumle Totally Bananas

Dumle Totally Bananas

Kul med variation på den klassiska Dumle-smaken.

Kul med variation på den klassiska Dumle-smaken.

Nu är jag en partisk godisgris men vem gillar inte Dumle-kolor?! Seg kola med chokladöverdrag, mums! Perfekt att äta som den är eller använda i olika kakor och bakverk. För att skapa variation har Dumle tillverkats med andra smaker än den klassiska, exempelvis lime, lakrits, cola och äpple. För 17 år lanserades Dumle Totally Bananas, en smak som snabbt blev en favorit hos Dumle-fantasterna. Nu gör denna åter entré i godishyllan och blir sommarens nyhet.

Tummen upp från testfamiljen!

Tummen upp från testfamiljen!

Jag och barnen provsmakade nyheten igår. Ingen av oss äter banan särskilt ofta. Gustaf gillar inte banan alls faktiskt. Men Dumle Totally Bananas gick hem hos oss alla tre. Banansmaken bidrar med god smak och fin sötma men tar inte över. En av de bästa smakerna hittills tycker jag! Perfekt sommargodis (men ta inte ut den i solen och hettan, då blir det bara mos av det hela)!

*** Inlägget baseras på produktprover men samtliga ord och åsikter är mina egna och jag får inget betalt för att skriva detta inlägg ***

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *