Träning i värmen

Det är verkligen synd att klaga på värmen, men det är varmt! Tur att man jobbar så att man kan utnyttja tidig morgon till träning innan det blir för varmt. Mitt månadskort till kollektivtrafiken har gått ut och jag jobbar bara veckan ut så jag har cyklat fram och tillbaka till jobbet måndag och tisdag. Det är skönt på väg till jobbet, men hem… Säger bara VARMT! På lunchen idag gick jag dessutom till gymmet och körde Body Pump. Jag tog det väldigt lugnt på benlåtarna för jag skulle ju orka cykla hem också. Imorgon ska jag springa till jobbet och åker sen tåget hem. Skönt ändå att få in träningen naturligt i sin vardag.

Kvällens middag blev lövbiffsröra (lövbiff, gul lök, vitlök och röd paprika fick gosa ihop sig i Creme Fraiche Parmesan och Vitlök). Till röran hade vi pasta och en bön- och matvetesallad. Extra parmesan revs också över. Gott!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *