Träning och frukost

Imorse var jag uppe med tuppen. Halv sex gick jag ut och sprang där jag bor. Det var kallt, minus en halv grad. Jag orkade inte leta fram vantarna så jag frös mycket om händerna. Jag sprang i 36 min o 29 sek, 316 kcal 30% fat, max 177 (96%) avg 157 (85%). Efter det åt jag en härlig grötfrukost. Varmt och mättande. Smörgåsarna tar jag på jobbet.

Havregrynsgröt, 1 port
1 dl fiberberikade havregryn
2 dl vatten
2 msk linfrön
Kanel
Blåbär och hallon
1.5 dl mjölk

Blanda gryn, linfrö och vatten och koka 3 min på spis eller 2 min i mikron. Strö över kanel. Servera med blåbär, hallon och mjölk.

Fiberhavregrynsgröt

Fiberhavregrynsgröt

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *