Träning onsdag

Dagens träning blev ett lunchpass SatsCorePulse på SATS Sundbyberg. Tyvärr glömde jag sätta på mig pulsbandet så jag har inga närmare träningsdata att delge er. Dock blev jag ovanligt svettig. Jag vet inte om det beror på att det var mycket folk i salen eller att jag har legat av mig lite under semestern och vilan efter den stukade foten.

Det var mitt första Corepulse-pass efter stukningen, och det kändes jättebra! Foten gjorde inte ont alls. Skönt! Något jag märkte var att jag måste bli bättre på att träna mina core-muskler. Jag vinglade till rejält under balansövningarna. Jag måste se till att lägga till core-övningar även de dagar jag går ut och springer eller kör spinn. Det behöver inte vara mycket, 10 minuter räcker gott och väl för att få upp styrkan i mage och rygg.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *