Downtown Camper by Scandic 1 års jubileum

Downtown Camper by Scandic 1 års jubileum

Downtown Camper by Scandic 1 års jubileum

Igår var jag VIP-inbjuden till Downtown Camper by Scandic 1 års jubileum, It’s fun o’clock. Det utlovades mat, dryck, musik, wellness och massa spännande aktiviteter. Ett löfte som infriades med råge. Downtown Camper är enligt mig ett av Stockholms bästa och häftigaste hotell och hotellets spa, The Nest, helt klart Stockholms bästa och häftigaste dagspa. Jag bjöd med mig Diana som jag lärt känna genom sociala media och wow, vilken underbar eftermiddag vi bjöds på!

The Nest

The Nest

Kallt och blåsigt väder men vad gör det när man ligger i en varm skön pool och njuter av bästa utsikten och sällskapet!

Kallt och blåsigt väder men vad gör det när man ligger i en varm skön pool och njuter av bästa utsikten och sällskapet!

Klockan 15 lämnade vi ett vackert Stockholm som precis drabbats av en rejäl snösmocka och klev in på hotellets magiska värld där vår inre hälsa sätts i fokus. Kalla och frusna tog vi oss upp till The Nest för den ultimata spa-njutningen. Den 38-gradiga utomhuspoolen värmde upp våra frusna själar och välmåendet spred sig genom kroppen. Ett bastubesök, god frukt och diverse förfriskningar senare och vi var redo att utforska övriga aktiviteter ettårsjubileet bjöd på.

Chill i spelrummet!

Chill i spelrummet!

Gungeligung!

Gungeligung!

Det bjöds på tipspromenad, pyssel, yogapass, äkta tatueringar (!!!), brädspel, barhäng och DJs. De hade också tagit dit personal från Klättercentret och tanken var att de som ville skulle få repellera ner från hotellets tak längs husfasaden. På grund av snösmockan gick det av säkerhetsskäl inte att utföra aktiviteten. Åh, vilken besvikelse! Det hade jag så gärna velat testa men jag får hoppas att jag blir inbjuden nästa gång det beger sig.

Aperol Spritz

Aperol Spritz

Historien kring tatueringen är rätt skoj. Jag och Diana trodde det var fejktatuering man skulle få. När vi såg att det var äkta fick vi först en chock, sedan pirrande glädje och självklart ville vi få oss varsin. Tyvärr var det för många före oss i kön så det blev ingen tredje tatuering för någon av oss. Den här gången, hihi!

Casall yoga mat natural cork

Casall yoga mat natural cork

Duvan!

Duvan!

Casall höll i ett skönt yogapass mitt i hotellets hjärta. Tyvärr kändes miljön inte särskilt lugn och avkopplande, vilket vi förknippar med yoga. Vi valde därför att avstå. Jag gjorde dock några sköna övningar hemma på kvällen på vardagsrumsgolvet. Övningarna utförde jag på min nya yogamatta Casall yoga mat natural cork. Det är helt klart en av marknadens bästa yogamattor. Den är tillverkad i enbart naturmaterial. Naturgummit gör mattan tyngre än vanliga yogamattor och ger god stabilitet och bra grepp mot golvet.

Säger bara hummertacos - MUMS!

Säger bara hummertacos – MUMS!

Vem säger nej till frasiga langos med löjrom?!

Vem säger nej till frasiga langos med löjrom?!

Gött!

Gött!

En dröm för chokladälskare som vi!

En dröm för chokladälskare som vi!

Lyxmat!

Lyxmat!

Maten det bjöds på gick inte av för hackor! Inte alls! Lyssna på detta. En slider (miniburgare) med fläsksida och rödkålsslaw, langos med creme fraiche och äkta löjrom, hummertaco och en chokladkräm med rostad choklad och krisp. Fick jag bara äta en enda maträtt i resten av mitt liv skulle det vara denna hummertaco. Den var, och jag menar det, magisk!!! Till detta drack vi drinken Aperol Spritz, slurp!

Barhäng!

Barhäng!

Klockan 18 steg vi ut i verkligheten igen. Avslappnade och uppfyllda av glädje och tacksamhet!

Diana och jag!

Diana och jag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Diana skriver:

    Tack för en supermysig eftermiddag kram ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *