Running limited edition

Lofsan i sin egendesignade klädkollektion och Stora Löparboken för kvinnor i handen.

Lofsan i sin egendesignade klädkollektion och Stora Löparboken för kvinnor i handen.

En det går mycket bra för just nu är härliga Lovisa Sandström, även känd som Lofsan för hela svenska folket. Hon har tillsammans med Jessica Almenäs nyligen släppt en bok, Stora löparboken för kvinnor (här är min recension) som säljer mycket bra och den 26 mars släppte hon en egendesignad running-kollektion tillsammans med Röhnisch – Design by Lofsan.

Lofsan visar upp ett av plaggen - den populära löparvästen.

Lofsan visar upp ett av plaggen – den populära löparvästen.

Idag var jag på en kollektionsvisning i Röhnisch Brand Store där Lofsan fanns på plats och berättade om arbetet kring kollektionen Design by Lofsan. Som bonus fick vi även ta del av hennes bästa träningstips och höra lite om hennes bok.

Matchande snygga tights.

Matchande snygga tights.

Design by Lofsan är en kollektion löparkläder i stilren vit-gråskala med ett vackert och lustfyllt mönster som gör att plaggen sticker ut och samtidigt blir levande. Kläderna är inte bara snygga utan Lofsan har även lagt ner mycket krut på att få plaggen funktionella och anpassade efter oss kvinnor. Plaggen är gjorda i mikrofibrer, utrustade med reflexer, snygga kvinnliga skärningar, ficka för iPhone och nycklar, etc etc. De är genomtänkta ner till minsta detalj.

Snygga funktionella linnen.

Snygga funktionella linnen.

Och ni må tro att kläderna har sålt bra. Mer än bra! Lagret har tömts och inte mycket finns kvar att köpa. Helt otroligt och så kul för Lovisa! Stort Grattis!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *