Ärtsoppa och våfflor

Soldatens ärtsoppa

Soldatens ärtsoppa

Visserligen är det inte torsdag idag, utan onsdag, men här hemma serverades det Soldatens ärtsoppa med senap och efter det åt vi nygräddade våfflor med hemgjord jordgubbssylt, grädde och glass. Mycket mumsigt! Våra barn (och vi själva) är lika förtjusta i soppan som i våfflorna. Just idag åt Gustaf ingen soppa alls, utan mest bara glass och sylt. Filippa åt med god aptit av allt som vanligt!

Jag har funderat på att göra min egen ärtsoppa. Visserligen köper jag extremt sällan helfabrikat och Soldatens är fantastiskt god, men så svårt kan det ju inte vara att göra sin egen soppa. Hittade ett recept på pickipicki och liknande recept finns på många bloggar och matsidor på nätet. Kanske blir till nästa vecka?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *