Träningskonvent

Jag försöker variera min träning så mycket som möjligt för att hålla motivationen uppe och fortsätta utvecklas. Det blir mycket löpning och pass på gymmet för mig, men även det går att få variation på. Jag kan springa olika länge, olika sträckor, intervaller, fartlek osv. På gymmet kan jag gå på olika pass, samma pass men för olika instruktörer, jag kan träna stryka ute i gymmet, köra egen cirkelträning osv. Träningen går verkligen att variera. Nu på vintern försöker jag åka längdskidor när vädret tillåter. Till våren, som förhoppningsvis kommer inom kort, ska jag börja cykelträningen ute.

Inspiration får jag bland annat genom att läsa olika träningsbloggar, träningstidningar (jag prenumenerar på Fitness Magazine, Topphälsa, Aktiv träning, Runners World och sen slukar jag alla andra tidningar jag kommer över som Sats Magazine, Stadium-magasinet, Friskispressen, etc) samt folk i min närhet.

I höstas var jag på mitt livs första träningskonvent. Trots att jag tränat i vad som känns for ever (med tanke på att jag är 37 år) var det faktiskt mitt första. Förhoppningsvis inte det sista. Det gav verkligen inspiration. Just nu har en av de träningsbloggar jag läser, Spark i baken, en tävling där man kan vinna en plats på ett konvent i Göteborg och det konventet skulle jag gärna vilja gå på. Jag tycker att just jag ska vinna för att jag behöver mer inspiration och pepp i min träningsvardag. Vi får hoppas att jag vinner. I övrigt finns det flera konvent under året jag skulle vilja gå på, men med tanke på att jag ska utföra Tjejklassikern har jag redan som det är fullt upp.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *