Fest i dagarna två

Hela helgen har vi firat Gustafs kommande 3-års dag. I lördags hade vi barnkalas. Gustaf fick bjuda sina bästa kompisar från dagis (två killar i samma ålder och med samma intressen: bilar och svärd), och även en av grannarnas son var bjuden. Det bjöds på glass, maränger, grädde, strössel, chokladsås, banan, bullar och kakor. Självklart avslutades kalaset med fiskdamm. Ingen fiskdamm/skattjakt = inget fulländat kalas!

Idag hade vi (nästan) hela tjocka släkten på besök vid lunchtid. Tror vi var 22-23 stycken. Vi bjöd på pajer (fem olika sorter), sallad och surdegsbröd. Till efterrätt tårtor, bullar och längder, kakor (sorry, glömde sätta fram kolakakorna jag bakade) och choklad. Självklart avslutades även detta kalas med en fiskdamm.

Helgen var mycket lyckad och vi tackar alla för trevligt sällskap och fina presenter!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Kristin Wallermo skriver:

    Tack snälla för ett jättetrevligt kalas!!!! Kram fam Wallermo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *