TÄVLING – Vinn Skylanders Swap Force startpaket

Den 20 oktober 2013 var av många ett efterlängtat datum. Då släpptes äntligen Skylanders SWAP Force . Speciellt min son var överlycklig – äntligen nya gubbar och nya banor. Barnen (och maken) satt i flera timmar och bara spelade och gör så fortfarande ibland. De fastnar lätt och tydligen kan man inte avbryta spelet hur och när som helst heller.

Den stora nyheten i Swap Force är att man kan kombinera de nya figurerna med varandra och att de kan låna varandras styrkor och bästa vapen. Hela idén med det nya spelandet är att du ska vara nytänkande och kreativ. Du kan inte klara spelet utan att kombinera de olika krafterna som karaktärerna har. Du måste helt enkelt hitta de bästa kombinationerna för att besegra ondskan. Det finns just nu 16 nya Skylanders-figurer, som samtliga kan delas i två. Dessutom kommer det 32 nya figurer, både Lightcore-figurer och sådana som kan användas till alla spelversioner. Men som tur är kan alla dina tidigare figurer från Spyros Adventure och Giants fortfarande användas till den nya portalen.

Dags för oss föräldrar att åter öppna plånboken med andra ord antar jag. Det lär tjatas en hel del här hemma om att vi ska köpa de nya gubbarna! Faktum är att vi redan köpt några som vi ska ge sonen i julklapp.

Jag tror att det kommer säljas massor av Skylanders Swap Force startpaket och gubbar till jul. Kanske det blir årets julklapp rent försäljningsmässigt?

Nu har jag fått chansen att tävla ut ett Skylanders Swap Force startpaket till en (1) lycklig vinnare. Det du behöver göra för att ha chans att vinna är att i en kommentar till detta inlägg räkna upp namnen på tre karaktärer/gubbar till Skylanders Swap Force.  Du ska även motivera varför just du ska vinna startpaketet och till vilken spelplattform den ska passa. Sedan ska du gilla Skylanders på Facebook och dela detta inlägg på Facebook eller länka till den på din blogg. Tävlingen pågår till och med fredag 6 december kl 20:00. Glöm inte att ange email-adress så att jag kan komma i kontakt med dig om du vinner. LYCKA TILL!!!

Skylanders Swap Force startpaket innehåller själva spelet, 1 st Portal of Power, 3 st Skylander-figurer, 1 st plakat, 3 st klistermärkshäften och 3 st samlarkort.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

21 svar

 1. lisette skriver:

  jag är gärna med!

  tre av gubbarna heter: hoot loop, boom jet och rattle shake.
  när vi varit inne i elektronikaffärer utbrister ALLTID sonen ”ååh, skylanders. det vill jag ha!!!” men jag tycker att det är alldeles för dyrt för att gå och köpa ”bara så där”. jag sätter mitt hopp till att Lokes julklappshög kan utökas lite grann med ett Skylanderspaket till vårt xbox360, han hade blivit helt överlycklig. och om sanningen ska fram, jag med. jag är riktigt nyfiken på det här spelet. =)
  har gillat på fb – lisette bäcksro
  delar här: http://lis1etavlar.blogspot.se/2013/11/612-familjen-sundberg-skylanders.html

  håller tummarna för vinst så jag och loke kan utforska detta spelet tillsammans i vinter!

 2. Anne Skoogh skriver:

  Åh, det vore toppen att vinna. Min fina unge önskar sig Skylanders i julklapp, och det vore ju väldigt roligt om tomten kunde uppfylla hans önskning! Vi har en xbox360. Några karaktärer är Wash buckle, ninja stealth elf och magna charge. Jag gillar och delar på fb.

 3. Sanna skriver:

  Jag är gärna med och tävlar, och tre karaktärer/gubbar till Skylanders Swap Force är Spy Rise, Stink Bomb och Hoot Loop.

  Skulle super gärna vilja vinna och överraska lillebrorsan med detta i julklapp, då han har önskat sig Skylanders riktigt länge och julen för honom helt klart skulle bli den bästa om detta låg under granen i år. Önskar paketet till Nintendo Wii.

  Gillar Skylanders på FB (Sanna Kaakinen), och har delat inlägget.

  Kram Sanna

 4. Jag är med och tävlar!
  Denna julklapp ligger som nummer 1 på min sons önskelista .Han är 7 år och älskar dessa figurer .Han har redan tittat in dessa figurer noggrant och drömmer om att få spela de goda mot de onda.
  Skylanders Swap Force har figurer som Spy Rice, Wind up samt Count down. Har delat tävlingen på Fb och har gillat Skylanders på fb (Christina Kaakinen ).
  Om jag har turen att vinna denna underbara julklapp så är det till Wii vi önskar den .
  God Jul !
  Christina

 5. Jennie skriver:

  Ååååååhhhh!!!
  Vilken enorm drömvinst det här vore!
  Min son skulle fullkomligt tjuta av lycka om han fick öppna detta paket på julafton! Som han önskar sig detta spel!
  Hoppas hoppas hoppas och länkar allt som går!!

  Boom jet, Rattle shake och Hoot loop är 3 karaktärer från Skylanders Swap Force. Vi önskar vinna en konsol för PS3,
  Det skulle verkligen göra vår jul magisk!

  Stor kram
  Jennie

  http://grafiskformgivare.blogg.se/2013/november/tavlar.html

 6. Caroline skriver:

  Oj vilken tävling ! De här skulle minsann sonen tuppa av om han fick för jag har noll koll på vad det är fast han vet vad varenda gubbe heter , hur spelet funkar och vad man kopplar in för att spela !?! Han har sten koll .
  Här nedan lyder tre exempel boom jet, freeze ranger & grilla drilla.
  Gillar med namn Caroline Lundin Fd Kroon och har Delat med länk https://www.facebook.com/caroline.kroona/posts/442695282497781

 7. Angelica skriver:

  Åh ja!

  Älsklingen (den stora) önskar sig detta i julklapp och jag vill mer än gärna ge han det, så nu håller jag alla tummarna på en den bästa julklappen han kan få <3

  tre karaktärer-Fire Kraken, Grilla Drilla och Boom Jet

  Denna till xbox 360 skulle göra susen, för då kommer ju även jag att spela lite på denna, för jag ÄLSKAR äventyrsspel och karln i huset önskar sig denna mest för att vi kan spela tillsammans då <3

  Jag gillar på facebook/Angelica Broman

  Delar på facebook med samma namn 🙂

  Ha nu en toppendag!

 8. dianasdrömmar skriver:

  Åh, vilken fin tävling, den perfekta julklappen till lilla O som har detta överst på önskelistan.Några av figurerna är:Grilla Drilla, Boom Jet och Hoot Loop.Gillar och delar så mycket det bara går 🙂 Vi önskar oss startkitet till x-box kram Diana

 9. happyvardag skriver:

  Vilken rolig tävling! Tre av gubbarna/karaktärerna heter Doom Stone, Scorp och Slobber Tooth.

  Motivering: Har råkat ut för ett tandelände utöver det vanliga som kommer att kosta mig ca 45.000kr. En vinst skulle innebära en julklapp mindre att lyckas fixa till sönerna. Så väldigt lägligt…..

  Klart jag gillar och delar också.
  Kram Mia

 10. happyvardag skriver:

  Glömde ju säga att vi har ett Wii
  Kram Mia

 11. Svar: Spy Rise, Rattle shake och Hoot loop

  Jag har länkat här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/11/26/skylanders-612/

  Gillat på FB, Anna Karlsson

  Skall passa till Wii

  Sonen skulle bli så glad om vi vann. Alla pratar om skylanders och han har aldrig spelat det. Vilken julklapp.

 12. Skylanders Swap Force är typ det enda gossen pratar om! Han skulle bli helt jäkla överlycklig om jag vann det åt honom 🙂 Så jag hoppas på tur så att jag kan bli värsta bästa mamman!
  Svar: Boom Jet, Doom Stone & Fire Kraken
  Har gillat på FB och länkat har jag gjort här:
  http://annapagronkulla.blogspot.se/p/jag-tavlar.html

 13. Tina Carlström skriver:

  Jag är gärna med i denna supertävling.
  Tre karaktärer heter Spy Rise, Grilla Drilla och Boom Jet.
  Detta hade varit drömmen för sonen i julklapp. Han hade skrikit av glädje då han älskar Skylanders. Hemma är det Skylanders hit och Skylanders dit. Själv blir man nästan idiotförklarad för att man inte kan så mycket om karaktärerna, men med detta passande till vårt Nintendo Wii så kanske jag kan få mer förståelse och möjlighet att leka med sonen. Ja detta hade verkligen gjort 2013 till livets bästa jul enligt min son. Jag gillar på FB, Tina Carlström och jag delar på min FB sida: https://www.facebook.com/tina.carlstrom.351?ref=tn_tnmn

  Kramar från Tina

 14. Hoot Loop, Spy rise och Boom jet.

  Jag är gärna med och tävlar, skulle bli en perfekt julklapp till mina barns kusiner som skulle bli superglada!

  Har delat på min blogg http://gabriella91.vimedbarn.se/skylander-swap-force-startpaket/

 15. Julia skriver:

  Lightcore Flashwing, Scorp och Doom Stone.

  Min son hampus skulle bli överlycklig om han fick detta i julklapp, han älskar skylanders och har tröjor med skylandersmotiv och i julklapp ska han få sängkläder med skylanders 🙂 Till Wii om det finns, annars har vi ett Playstation också 🙂

 16. Julia skriver:

  Glömde ju skriva att jag delar här https://www.facebook.com/julia.rosen.503/posts/10201731696546871 och gillar på Fb 🙂

 17. SaraH skriver:

  Hej jag vill super gärna vinna det här till min son om min son vinner det här så vet jag att han skulle åka från norrland och tacka dig fast han är bara 6år.
  Jag vill vinna det här för jag hör min son prata om Skylanders 24h om dygnet varje dag även fast han sover. så det skulle passa super bra som julklapp för han.

  Om jag vinner vill jag vinna till vanliga Wii.

  1.Countdown 2. Zoo Lou 3. Blizzard Chill 4.LightCore Star Strike. 5.MM.

  Jag har gillat Skylanders på facebook med namnet Sara Holmberg.

  Jag delar tvävlingen på min blogg. http://blogg.loppi.se/babymyran/2013/11/29/jag-ar-med-och-tavla/

 18. Emelie Älgenäs Fagerberg skriver:

  Spy Rise, Stink Bomb och Hoot Loop.

  De minsta tre i vårt lilla gäng har med glittrande ögon sneglat på dessa gubbar och spel. Vad hade inte mer gjort julen än att tomten fraktat hit just det <3 Så tomte lilla vår önskan är skickad =)

  Delat på fb under namnet Emelie Älgenäs Fagerberg o självklart gillar vi oxå =)

 19. Jessica Olofsson skriver:

  Wash Buckler, Magna Charge, Rattle Shake

  Gillat som Jessica Olofsson och delat på samma.
  Den ska passa Wii

  Skulle bli lyckans lycka här hemma om det kom till oss, det skulle bli rusning av vänner från dagis som skulle komma hem till oss. Det skulle jag verkligen unna min son och jag skulle bli den där bullmamman jag drömt om.

 20. Åsa skriver:

  Svar; Rubble Rouser, Fryno, Stink Bomb.

  Vi har wii-spel hemma.

  Jag har bla en storebror och en lillasyster här hemma. Storebror är en retsticka och lillasyster en pipgroda. Får storebror något att göra så hinner han inte reta sin syster som då slipper pipa vilket i sin tur leder till en mindre nervklen mamma. Win-win för alla! 🙂 Jag håller tummarna och hoppas på en fridsam jul!

 1. november 26, 2013

  […] HOS JESSICA Share this:TwitterFacebookGillaGilla Laddar… Det här inlägget postades i PÅGÅENDE […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *