CageTrainer från Abilica

Träningspartaj på Urban Delis takpark.

Träningspartaj på Urban Delis takpark.

Den här utsikten går inte av för hackor!

Den här utsikten går inte av för hackor!

En morgon kan inte börja bättre än så här. Tidigt i ottan hade jag och 19 andra träningsintresserade tjejer och killar samlats uppe på Urban Delis nyöppnade takpark, mitt i centrala Stockholm. Malin och Mårten Nylén (Sveriges mest välrenommerade tränare, hälsoutvecklare och föreläsare) hade bjudit in till ett träningspartaj med redskapet CageTrainer från Abilica. Det utlovades träningsglädje enligt Mårtens filosofi att alltid starta dagen med ett leende samt fräsch frukost serverad i glasverandan med utsikt över Stockholms takåsar.

Tre extrautrustade Cagetrainers fanns uppställda på terassen.

Tre extrautrustade Cagetrainers fanns uppställda på terassen.

Jag hade aldrig varit uppe på takparken förut, men jag kommer garanterat återkomma. Svårslagen utsikt! Stockholm är verkligen vackert. Nu var vädret inte det bästa – mulet och blåsigt, men det regnade i alla fall inte. Rätt bra väder för utomhusträning faktiskt. Uppe på terrassen stod tre CageTrainers uppställda. De hade utrustats med extratillbehör som ringar, motståndsband och allt som kan behövas för ett utmanande träningspass.

Snabb presentation av detta smarta hemmaträningsredskap.

Snabb presentation av detta smarta hemmaträningsredskap.

Dags att börja röra på sig!

Dags att börja röra på sig!

Efter en kort presentation av hemmaträningsprodukterna från Abilica var det dags att sätta igång och röra på sig. Mårten och Malin hade satt ihop ett roligt men jobbigt träningspass där övningarna kunde anpassas efter egna förutsättningar. En cirkelträning med fem olika stationer där man i styrkemomenten använde sig av buren. Utfall, rodd, burpees, rotationer och lyfta knän/ben. 30 sekunder på varje station och totalt 5 varv. Rolig musik och pepp från Mårten och Malin resulterade i både skratt och värme i kroppen! När passet var över var det nog ingen som inte hade ett leende på läpparna.

CageTrainer från Abilica

CageTrainer från Abilica

Jag blev verkligen inspirerad och skulle lätt kunna tänka mig att köpa hem en CageTrainer. Perfekt att ställa upp på tomten utanför huset. Ett träningsredskap som passar hela familjen och liksom utstrålar träningsglädje och inspiration. Det skulle bli både klättrande, hängande, gungande och tränande i buren tror jag. Inte tar den så stor plats heller.

Leendet sattes på plats!

Leendet sattes på plats!

Frukost signerad Urban Deli.

Frukost signerad Urban Deli.

Pinfärska smakrika surdegsfrallor med ost.

Pinfärska smakrika surdegsfrallor med ost.

Godaste chiapuddingen jag har ätit!

Godaste chiapuddingen jag har ätit!

Syrlig turkisk yoghurt med bär i botten och granolatopping på sidan om.

Syrlig turkisk yoghurt med bär i botten och granola på sidan om.

Färsk exotisk frukt och goda chokladpraliner - oh yes!!!

Färsk exotisk frukt och goda chokladpraliner – oh yes!!! Rawbars icke att förglömma.

Läckert juicecfat!

Läckert juicecfat!

Efter lite posering och fotografering var det dags att njuta av en god frukost signerad Urban Deli. Jag njöt av en krämig chiapudding, syrlig turkisk yoghurt med bär, surdegsfralla med ost, färsk frukt och sist men inte minst en chokladpralin (balans, hehe!!!). Det fanns dessutom juice och rawbars, men även jag har en botten!

Stort tack till Malin, Mårten, Abilica och Spalt PR för en morgon som satte leendet på plats!

Fler kort kommer. Det fanns en fotograf på plats som inte hade en lugn stund hon heller 🙂

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Christer Holm skriver:

    Vilken läcker träningsutrustning, hade man nog kunnat komma i form med , skratt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *