Träningspepp

En av de bloggar jag regelbundet läser är Sparkibaken. Nu har Terese som står bakom Sparkibaken även börjat blogga på Topphälsa. Där har hon en träningspeppblogg. Ska bli kul att även följa henne där.

Mitt eget bästa träningspepp är just nu att anmäla sig till ett lopp av något slag. Gillar du löpning, varför inte anmäla dig till Midnattsloppet. Gillar du cykling, anmäl dig till Storsjön runt. Gillar du skidåkning är det självklart Vasaloppet du ska satsa på. Simning, anmäl dig till Vansbrosimmet. En anmälan till ett lopp ger dig ett mål med din träning. Sen efter ett väl genomfört lopp känns det himla bra i hela kroppen och knoppen. Det är inte själva tiden som är det viktiga utan att du faktiskt klarade av den utmaning och mål du satt upp. Det stärker i alla fall mig enormt mycket!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. juni 18, 2010

    […] Familjensundberg.se tipsar om att anmäla sig till ett roligt lopp. Det får upp motivationen att träna – och jag kan bara hålla med. Kanske kan ToppLoppet vara en bra utmaning? […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *