Transformers: Age Of Extincion

Redo för Transformers på bio

Igår var jag och familjen på den exklusiva förhandsvisningen av Transformers: Age Of Extincion, den fjärde filmen i Transformers-serien. Filmen hade helt nya skådespelare och en hel del nya robotar, bland annat de helt nya karaktärerna Dinobots. Men självklart är de gamla godingarna Bumblebee, Megatron och Optimus Prime kvar.

2:45 minuter lång var filmen och den var i 3D. Eftersom jag inte fastnat, eller ens sett klart, en enda av de tre första filmerna var jag ytterst tveksam till om jag skulle stå ut eller om jag skulle utnyttja tiden till att sova istället.

Somnade gjorde jag absolut inte. Filmen var faktiskt helt okej. Ganska rolig här och där. Många kända bra skådisar. 3D-effekterna var fantastiska. Volymen var grym! Stolarna vibrerade av basljudet. En häftig känsla som fick en att nästa känna som man var där filmen faktiskt utspelade sig. Datoranimationen var storartad och imponerande. Coola actionscener och många häftiga strider. Sen var väl själva handlingen rätt slätstruken och produktplaceringarna löjligt framträdande emellanåt.

Övriga familjemedlemmar gillade också filmen, den manliga delen av familjen gillade den än mer än den kvinnliga! Vill du ha en actionspäckad film är den helt klart något för dig!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *