Divergent

DivergentFör ett tag sedan köpte jag boken Divergent av Veronica Roth. Den har precis gått (eller går fortfarande?) på bio men jag hade varken läst boken eller sett filmen.

Divergent är första delen i en dystopisk science fiction-trilogi för ungdomar. I recensionerna stod det att gillade man serien Hungerspelen av Suzanne Collins så kommer man älska Divergent. Jag gillade verkligen Hungerspelen men började ändå läsa Divergent utan några som helst förväntningar.

Jag blev verkligen fast från första sidan. Det är en otroligt lättläst, spännande och fängslande bok som handlar om svek, kärlek, krig och om att välja sida. Det var knappt att jag ville lägga ifrån mig boken på kvällarna. Jag läste ut den på nolltid!

Nu har jag köpt andra delen, Insurgent, och jag hoppas den är minst lika bra! Jag hann dock börja med en annan bok innan jag köpte Insurgent som jag gärna vill läsa ut först. Men den som väntar på något gott…!

Läser du också mycket böcker på sommaren och under semestern?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *