Det blev en ny tv

Vi kollar mycket på film och serier hemma hos oss. Det blir inte lång stund per dag men det blir i alla fall någon timme per vardagskväll (ett par timmar om vi kollar på film).

En ny tv tronar i vårt hemma

Mattias har varit sugen på att köpa en ny TV ett tag nu. Han har precis uppgraderat ljudanläggningen och en ny TV skulle vara pricken över i. Vår gamla hade 3 år på nacken och var bara 55 tum – det duger inte tydligen 🙂 !

Efter att ha funderat fram och tillbaka slog han till på en ny idag. En Full-HD TV med LED-skärmar, Triluminos-panel och 3D-stöd. Nu har jag en väldigt lycklig man som sitter i soffan och installerar allt som ska installeras och fixas till!

Nu kommer bio-känslan bli ännu mer tydlig här hemma!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.