Trevlig start och lika god fortsättning på arbetsdagen

Det blev en härlig start på denna onsdag. Jobbet bjöd på frukostbuffé (varma bröd, bregott, skinka, ost, leverpastej, grönsaker, fil, yoghurt, flingor och müsli, ägg, kaviar, juice, mjölk, kaffe och te) och spelansvarsdebatt. Mycket god frukost, mycket intressanta levnadsöden (två stycken fd spelberoende berättade sina historier) och intressant debatt.

Arbetsdagen fortsatte lika trevligt! Lunchdate med Mattias på favoritindiern där vi åt Tikka Masala med Naan-bröd – MUMS! Lite godis och te på det till efterrätt satte pricken över i.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *