Trevlig vistelse i Göteborg

Frukost på tåget

Tidigt imorse tog jag X2000-tåget från Stockholm till Göteborg för att deltaga i en konferens/mässa som pågår i dagarna tre på Svenska mässan i Göteborg. Konferensen/mässan är i tjänsten för mitt ”riktiga” jobb. Jag ska både gå på intressanta seminarier och stå i en monter som mitt arbete har på mässan.

Jag bor på Gothia Towers som ligger i samma byggnad som Svenska Mässan. Ett helt fantastiskt hotell! Det första som slog mig är att personalen är så otroligt serviceminded. Alla hjälper till med ett glatt leende på läpparna.

Gothia TowersRummet som jag bor i är stort och fräscht. Sköna sängar, en stor platt-tv med massor av vanliga tv-kanaler och filmkanaler, minibar, soffor och skrivbord, en safe för värdesaker, badrum med badkar, centralt beläget och fantastisk utsikt mot Liseberg och Universeum.

Riktigt trevligt rum

I hotellet finns flera trevliga restauranger av hög klass där man kan sätta sig för att äta en bit mat. Boende på hotellet får till ett bättre pris utnyttja faciliteter på Gothia Towers 5-stjärniga systerhotell Upper House. Där finns bland annat en Spa och relaxavdelning som jag tänkte besöka imorgon kväll. Spa och relaxavdelningen erbjuder bland annat Hamam, sköna behandlingar, utomhusliggande pool och gym. Jag tänkte testa en Spa Experience. 

Spa Experience är en spa-upplevelse som består av ekologiska produkter. Den finns i två varianter: en klassisk med svenskt tema samt en orientalisk variant. Båda är upplevelser som man utför själv på plats. Jag tänkte testa den orientaliska. Självklart kommer en recension efter mitt besök.

Dagens lunch

Vad gäller själva konferensen och mässan har jag under dagen deltagit på flera intressanta seminarier, stått i vår monter samt själv minglat runt på mässan. En sak är säker, jag kommer rulla härifrån efter dagarna tre. Det är frukostar, fika, lunch, efterrätt, fika, mingelmat och under dagen bjuder utställarna generöst på fingodis, finglass, finkaffe, etc etc. Oj, vad jag äter och njuter!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *