Turkey gulasch

Ännu en maträtt från 3-dagarskassen från Middagsfrid stod på menyn idag. Det blev Turkey gulasch med gräddfil och quinoa. Otroligt smakrikt och gott. Lättlagat också då både kalkonköttet och rotfrukterna kom färdigskuret. Nyttigt – magert kalkonkött, rotfrukter, hela konserverade tomater och smakrika kryddor som man kan anpassa efter smak och tycke. Korn eller gryn rekommenderades att servera till maten (pasta, ris och gryn/korn medföljer inte i påsen). Vi valde quinoa. Hade också lite squash kvar från chorizopastan som jag slängde ner i gulaschen. Barnen tyckte maten var lite för stark, annars tyckte de också den var god.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *