Två nya juicer från Innocent

Det är många som idag kan ha svårt att få i sig de av livsmedelsverkets rekommenderade 500 gram frukt och grönt om dagen (400 gram för barn). Att dricka juice kan vara ett lättare sätt att få i sig de näringsämnen som behövs för att må bra. Alla har inte råd att investera i en råsaftcentrifugering eller slow juicer. Då är det bra att det finns juicetillverkare som faktiskt producerar och säljer bra juicer. Juicer gjorda på hundra procent frukt och grönsaker och som inte innehåller tillsatt socker eller koncentrat. Innocent är en av dessa och det kommer nu två nya juicer från Innocent.

Två nya juicer från Innocent

Två nya juicer från Innocent

Innocent lanserar en sk premiumjuice som består av handplockade frukter och bär av högsta kvalitet. Först ut är smakerna. Dark berry är gjord på vilda blåbär till skillnad från många andra juicemärken som använder de mindre smakrika amerikanska blåbären. Exakt 132 blåbär innehåller varje Innocent-flaska. Sicilian blood orange är gjord på blodapelsiner från Siciliens östra kust. Där odlas mycket smakrika och saftiga blodapelsiner i den näringsrika vulkaniska jorden och det soliga medelhavsklimatet.

Jag tyckte juicerna var supergoda. Fräscha och med fantastisk smak! Inte alls så där sliskigt söta som juice gjord på koncentrat kan vara. Perfekt balans mellan sötman och syran. Min favorit blev blodapelsin. Det är en mer klassisk juicesmak än blåbärsjuicen. Perfekt att servera till en god helgfrukost. Varför inte servera blåbärsjuicen till ett mellanmål bestående av tex Skogaholms-limpa med smör och grevéost (en av mina favoritmellanmål faktiskt)?!

Varje 150 ml-glas juice motsvarar 1 portion frukt.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *