Underbara söndag

Varenda söndagsmorgon framöver är numera bokade för aktiviteter. Filippa och Gustaf har båda simning (dock i olika grupper) klockan 9-10 på söndagsmorgonen. Själv har jag anmält mig som frivillig hjälpförälder i Gustafs sim- och lekgrupp. Jag behöver ju ändå vara där (Filippa kan man lämna, men trots att inga föräldrar får vara inne och titta på simträningen är Gustaf för liten för att man lämnar honom och åker därifrån, de vill att man stannar på läktaren eller i cafeterian) och då kan jag lika gärna hjälpa till.

I morse var det premiär för Gustaf och mig. Delvis var det premiär för Filippa också. Hon fick byta simgrupp och simtränare. Hon hade simträning lördagar kl 16:30 till 17:30 men då det passade perfekt med Gustafs simtider och det fanns en grupp för henne samtidigt så beslöt hon och vi att byta. Hon kände ändå bara en i gamla gruppen då flera slutat och någon bytt grupp. Enligt nya tränaren var Filippa mycket duktig och passade jättebra i nya gruppen. Hon var nästan lite för bra sa han! KUL!! Filippa ÄR superduktig på att simma. Ni skulle se hennes teknik!!!

Det gick bra för både Gustaf och mig. Gustafs grupp var enligt huvudtränaren mycket homogen och i framkant jämfört med barn i samma ålder. KUL!!! Själv tror jag att jag gjorde en bra insats. Inte bara för Gustaf utan att jag var till hjälp för de andra barnen också.

Efter simningen åkte vi hem och hemma väntade en riktig lyxfrukost signerad Mattias. Jag och barnen hade både ätit fil med flingor och mackor och frukt innan vi for men vi var rejält hungriga efter träningen. Mattias bjöd på nybakta pannkakor med Nutella och sylt, ”mina” hembakta frallor med goda pålägg, juice och te/kaffe. UNDERBART!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.