Uppiffning av färdiga köttbullar

Helgluncherna består ofta av rester hemma hos oss. Antingen från fredagsmiddagen eller en middag vi ätit tidigare under veckan. Idag hade vi inga rester från fajitasmiddagen och inga andra rester heller i kylen. Däremot hade vi färdiga köttbullar i frysen. Mamma Scans köttbullar. De är goda men inte så roliga. Jag piffade upp dom och fick till en mycket god lunch tycker jag. Jag gjorde ordning en smakfull tomatsås genom att hacka en gul lök och två vitlöksklyftor som jag fräste i lite smör i kastrull, i med en tetra krossade tomater, salt, peppar, oregano och basilika samt en skvätt balsamvinäger och allt detta fick koka ihop. Sen fick köttbullarna koka med på slutet i såsen och bli varma och gosiga. Till detta serverade jag nykokt pasta och grönsaker. Ketchup och senap därtill. Alla tyckte lunchen var mycket smaskig, utom Gustaf som föredrog köttbullarna utan tomatsåsen. Vad säger man, dagens barn uppskattar inte god mat 🙂 !!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *