God och nyttig proteinpudding

Chiapudding och kvarg har varit populärt nu ett ganska bra tag och äts av både den träningsintresserade och av mer vanliga svenssons. Funkar fint som en del av en nyttig frukost, mellanmål eller kvällsmål. Som nästa steg vinner nu proteinpuddingen i populäritet. Det finns färdiga pulver att köpa och numera säljs det även i butik. Jag (och maken och barnen) älskar den jag använder High Protein Pudding från Svenskt Kosttillskott. Den ger en god och nyttig proteinpudding.

God och nyttig proteinpudding

God och nyttig proteinpudding

Jag blandar min mix med vanlig mjölk, sojamjölk eller vatten. Det fungerar vilket som även om det såklart blir lite extra krämigt med mjölk och extra god vaniljsmak med sojamjölk. Ser extra lyxigt ut serverat i en läcker glasburk och toppa gärna med färska hallon (eller tinade hallon) och rostade kokosflingor. Magi i en burk!!! Fungerar perfekt som en del av en frukost, mellanmål, fika, kvällsmål eller varför inte efterrätt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Låter väldigt gott! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *