Utelunch

Idag åt jag lunch ute tillsammans med Mattias. Vi åt Tikka Masala med ris, sallad och naanbröd. Hur gott som helst!!! Jag bara slukade maten.

Vi åt även Tikka Masala med ris och naanbröd på Koh Chang på en äkta indisk restaurang. Där smakade inte maten som vi tycker att den ska smaka. Den hade inte alls samma lena goda smak och var dessutom enormt starkt kryddad. Inte alls lika god. En besvikelse faktiskt. Vilken smak som är den rätta har jag ingen aning om, men jag föredrar helt klart den svenska varianten!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *