Restaurangbesök

Ikväll var vi iväg hela familjen och åt middag på Pizza Hut. En av barnens kompisar var också med. Pizza Hut är en otroligt barnvänlig restaurang. När man kommer får barnen pennor och pysselbok och de har speciella barnmenyer.

Barnen tog en varsin barnmeny (valfri dricka, pizza/pasta/pannkakor och glass till efterrätt). Jag och Mattias delade på vitlöksbröd med mozarella till förrätt. Till huvudrätt delade vi på en familjepizza där halva pizzan var Bea lovers och andra Kebab. Vitlöksbrödet var gudomligt och pizzan likaså. Efterrätterna var inga speciella. Istället tog vi fika hemma istället.

När vi skulle betala lämnade vi en lott vi hade fått. Lotten hade vinst varje gång. Man kunde vinna tex 25% rabatt på notan eller 50% rabatt eller presentkort på pizza. Den vanligaste vinsten var 25% rabatt på notan och det vann vi. Vi kom därför undan mycket billigare än vi tänkt oss. Perfekt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *