Lyx på lördagsmorgonen

Idag bjöd jag familjen på en god överraskning som en del av lördagsfrukosten. Det blev en varsin bananvåffla. Jag har tidigare gjort bananpannkakor, men idag gräddade jag smeten i våffeljärnet i stället och det blev mycket bättre och godare. Tyvärr hade vi ingen grädde hemma men till sin våffla fick man istället välja på Nutella, hjortronsylt, hallonsylt eller blåbärssylt. Jag tog ett hjärta av varje. Nutellan var bäst. Dessa våfflor var riktigt goda och kommer garanterat att lagas till snart igen! Passar både till frukost, lättare lunch, brunch eller som mellanmål.

Bananvåfflor, 4 stycken

5 ägg
1 mosad banan
2 msk jordnötssmör (osötat)

Blanda mosad banan med uppvispade ägg och 2 msk jordnötssmör till en fin smet. Grädda i våffeljärn. Servera med Nutella, sylt och grädde.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *